Merhaba herkese ben 7 haftalik gebeyim kac gundurki ruyamda erkek bebek emziriyorum ama cok tatli bi bebek. Adi da miran diyolar. Ruyalardan anlayan var mi?
Aramıza hoşgeldiniz @Mihri
Gebeliğiniz hayırlı olsun
Ben iki gebeliğimde de rüyamda hep erkek bebek gördüm doğurana kadar ama kız çocuklarım oldu
Erkek bebeğiniz olursa Miran koyun bence, çok güzel bir isim
Benimde 2 kizim bi oglum var. Buda erkek olsun istiyorum saglik li sihhatli bi sekilde. Ama erkek olursa miran koyacam insallah
Sağlıkla kavuşursunuz inşallah
Amin cumlemiz insallah saglicakla alirlar kucaklarina canim
Yaaa bende ruyamda erkek bebek gordum amma cinsiyyeti kiz oldu
Demekki ruyalarin tersi cikiyor o zmn
Ben bu hamileliğimde 8 kere ayrı ayrı mavi gözlü sarı saçlı erkek emzirdim riyalarımdaki bebeğimmi dedim cinsiyeti rüyaların da etkisiyle hep erkek geliyodu ama kızım olacak cinsiyeti öğrendikten sonrada hiç rüyamda bebek görmedim
Bende 7 haftalık hamileyim
Aynı şekilde rüyamda erkek bebek görüyorum çok mu düşünüyoruz ne cinsiyet olayını
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Bencede çok düşünmekten oluyo olabilir
Olabilir Allah gönlümüze göre versin ne diyelim
Amin inşallah
Ben hamileliğimi bilmeden bir hafta öncesinde hergün rüyamda bana bir bebek getirildiğini görüyordum ve o bebeğin ihalesi hep bana kalıyordu ve erkek bebekti galiba hepsi ve şuan erkek bebeğe hamileyim. İsim lonusunda da banada hamileliğimi bilmeden namaz kılarken bir anda olmuştu oğlum olursa adını Çınar koyucam demiştim hiç hesapta yokken ki ben hiç erkek bebek düşünmemiştim. Sonrada zatwn bir hafta olan o rüyayı gördüm sonrasında da hamile olduğumu öğrendim ve oğlumun adını Yağız Çınar koymaya karar verdik.
@Mihri hoş geldiniz. Ben de hep erkek bebek görüyordum. Erkek oldu Rüya bu canım herşey olduğu gibi çıkacak değil ya
Evet olabilir cok dusunuyoz bencede
Hosbulduk tesekkur ederim canim. Aynen hayirlisi olsun
Rabbim hayirli evlat olmasini nasip etsn insallah. Saglicakla alin kucaginiza
Ben çok anlamam ama hamilelik sürecinde şuan kendinizden eminsiniz ve kendinize güveniniz tam. Belki rüyanız gerçek çıkar ve oğlan haberi alırsınız
Hayirlisiyla saglik li sihhatli bi sekilde insallah. Cunku 2 kizim 2 oglum olsun cok istiyom. Rabbim herkesin gonlune gore hayirlisini versin