Merhabalar, ilk hamileliğim gebeliğin 7+5 inci haftasında eşimin bacağına darbe alması sonucu doktora gittik o anki korku ve telaşla eşimle röntgen odasına girdim ve çekim yapılırken yanında durdum çıktıktan sonra durumu farkettim.Ne yapacağımi bilmiyorum doktora gittim ultrason çekildi bebeğimin kalp atışlarını duydum.simdilik sorun var mı bilmiyorum 21. Haftada detaylı ultrason çekilecek bu durumu yaşayan var mı çok korkuyorum bebeğim etkilenmiştir diye ve bir o kadar da üzgünüm.Lutfen yadirgamadan bilgisi olan varsa cevap verebilir mi.Şu anda 9+3 haftadayim.dualarinizi bekliyorum.
Bende aynı şeyi yaşadım nerdeyse. Doktor normal hayatta dışarıdan aldığın radyasyon da o zaman sıkıntı yaratsın öyle şey olur mu demişti. Bence içini ferah tut bişey olacağını sanmıyorum. Boşuna sıkıntı üzüntü yapma asıl bu bebeği etkiler. Her zaman pozitif ol. Bebeğin seninle kalsın
Aramıza hoşgeldin @İlkbebeğim
Gebeliğin hayırlı olsun
Öncelikle şunu söyleyeyim ki neden yadırganasın ? Lütfen öyle düşünceye kapılma. Detaylı ultrasonda herşey belli olur diye düşünüyorum. Benim başıma gelmedi böyle bir durum.
Dualarım seninle olacak, lütfen kötü duygulara teslim etme kendini olur mu ? İnşallah hiçbir şey olmayacak
Çok teşekkür ederim.Aslinda senin de dediğin gibi röntgen ışını dışında hayatımızda bir çok elektronik cihaz da radyasyon yayıyor.Guzel dileklerin için tekrar teşekkür ederim @Durubaby
Hoşbuldum Detaylı ultrason gününü iple çekiyorum,bu süreçte elimden dua etmekten başka bir şey gelmez.Ayrica duaların için teşekkür ederim. Allah razı olsun senden.insallah Allah’ın izniyle birşey olmayacak. @NURAN
Merhaba @İlkbebeğim hoşgeldiniz bence kötü bir şey olsa hemen olurdu. Daha kötüsünü düşünmemek için çabalayın okurken endişenizi içimde hissettim ben de sizinle detaylı ultrason zamanınızı beklerken eşlik edeceğim inşallah her randevunuzda daha güzel haberler alırsınız
Günaydın @İlkbebeğim Aramıza hoşgeldin hemen bir sey olacağını sanmıyorumo ışını eşin aldi sana bi etki gösterileceğini sanmıyorum canim icin rahat olsun
Günaydın @Leyla1991 hoşbuldum Umarım dediğin gibi olmuştur.Bekleyip görücez, destekleriniz için ayrıca teşekkür ederim
Hoşbuldum Duygularıma ortak olduğunuz için teşekkür ederim. Umarım güzel haberleri alırım ve bu haberleri sizinle de paylaşırım @Cansu
Rica ederim canim
Merhaba ben de 9+3 haftalık hamileyim Aynı haftalarbir sıkıntı olmaz inşaallah. Aklınıza kötü düşünceler getirmeyinnn
Teşekkür ederim sizin için de çok mutlu oldum.Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah