Merhaba 6 ay aknetrent sivilce ilacı kullandım kullanırken kesinlikle gebe kalınmaması gerekiyor tedavim biteli 7 ay oldu ve 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim acaba bebeğe bir zararı olur mu endişeliyim
Bence bunu en iyi doktorun cevaplar muhakkak ona sor ancak tedavinin üzerinden epey bi zaman geçmiş çok bişey olacağını zannetmiyorum
Doktoruna soylemelisin kuzum
Bende sivilce tedavisi gördüm, 2 ay boyunca iki 3 krem kullandım…Sivilce kremlerinde a vitamini var bu gebeliği engeller bu yüzden zaten isteseniz de bu ilaçları kullanırken gebe kalamazsin demişti doktor…tedavi bittikten 2 ay sonra hamile kalabilirsin dedi ilacın etkisi geçiyormuş…2 ay sonra da gebelik denedik ve hemen oldu…Korkacak birşey yok yani
Ustunden 7 ay gecmis canim normal hapi bile en faazla 6 ayda atiyor vucut oda rn fazla brnce sikinti olmaz hicc dert etme zaten tedavinde bitmis demi 7 ay oliyor bir ayi cocuk de 6 ay diyelim bence olmaz ama icin rahat edecekse doktora bir sor kadin dogumcuya
@TülayOzan bak neguzel anlatmis demekki bisey olmaz @Esss icin rahay edecekse yinede danis doktora
Salı günü danışacağım doktoruma sosyal medyadan da birkaç kadın doğum uzmanına sordum kimisi 2 ay kimisi 3 ay sonra sıkıntı olmaz diyor fikir birliği olmaması benim aklıma takılan
Ama 6 ay gecmis @Esss insallah olmaz aynn sor doktiruna en iyisi icinde rahat eder