Riskli mi?

Merhaba 6 ay aknetrent sivilce ilacı kullandım kullanırken kesinlikle gebe kalınmaması gerekiyor tedavim biteli 7 ay oldu ve 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim acaba bebeğe bir zararı olur mu endişeliyim

2 Beğeni

Bence bunu en iyi doktorun cevaplar muhakkak ona sor ancak tedavinin üzerinden epey bi zaman geçmiş çok bişey olacağını zannetmiyorum

1 Beğeni

Doktoruna soylemelisin kuzum

Bende sivilce tedavisi gördüm, 2 ay boyunca iki 3 krem kullandım…Sivilce kremlerinde a vitamini var bu gebeliği engeller bu yüzden zaten isteseniz de bu ilaçları kullanırken gebe kalamazsin demişti doktor…tedavi bittikten 2 ay sonra hamile kalabilirsin dedi ilacın etkisi geçiyormuş…2 ay sonra da gebelik denedik ve hemen oldu…Korkacak birşey yok yani

1 Beğeni

Ustunden 7 ay gecmis canim normal hapi bile en faazla 6 ayda atiyor vucut oda rn fazla brnce sikinti olmaz hicc dert etme zaten tedavinde bitmis demi 7 ay oliyor bir ayi cocuk de 6 ay diyelim bence olmaz ama icin rahat edecekse doktora bir sor kadin dogumcuya

@TülayOzan bak neguzel anlatmis demekki bisey olmaz @Esss icin rahay edecekse yinede danis doktora

Salı günü danışacağım doktoruma sosyal medyadan da birkaç kadın doğum uzmanına sordum kimisi 2 ay kimisi 3 ay sonra sıkıntı olmaz diyor fikir birliği olmaması benim aklıma takılan

1 Beğeni

Ama 6 ay gecmis @Esss insallah olmaz aynn sor doktiruna en iyisi icinde rahat eder