Bebeklerin kıyafetleri bizim kıyafetlerimizden ayrı yıkanıyor ve genelde rengarenk kıyafetleri oluyor. Siz beyaz, renkli, siyah diye ayırıp mi yikamayı düşünüyorsunuz yoksa renk koruyucu mendil alıp kullanmayı mı ? Daha önce kullanmadığım için bilmiyorum kullanan varsa bilgi verirse çok sevinirim.
Ben sırf bu yüzden kırmızı siyah lacivert gibi koyu renkler almadım.
Renk koruyucu mendil kullandım ben, çok da işe yaramıştı. Öneririm canım
Bugün markette o mendiller den gördüm alıp denemek mantıklı geldi aslında ayrı ayrı yıkamaktansa. Ama kullanan anneler varsa tabi işe yarıyor mu gerçekten öğrenmek isterim.
@Cansu bu arada merak ettiğim konu olunca arama kısmına yazıyorum genelde annelerimiz sormuş oluyor ama bu konu hakkında bir şey göremeyince konu açtım ilk defa doğru yapabildim mi bilmiyorum umarım doğru olmuştur
@İlknur Doğru olmuş canım, ben de ilk bu uygulamaya geldiğimde bilmeden açılmış konuları açıyordum, sonradan öğrendim kullana kullana
evet süpersin.
Teşekkür ederim ellerine sağlık.
Harika bir soru da olmuş
@NURAN Çok teşekkür ederim. Ben de alayım en iyisi. Çünkü çamaşırları renk renk ayirsak bile tek bir zıbın üstünde 3-4 renk olabiliyor renk koruyucu mendil bana daha az uğraştırıcı ve kârlı geldi . Marka öneriniz var mı peki ?
@İlknur Rica ederim canım Valla markası hiç aklımda değil
Domol, K2R Colour Catcher, Dr. Beckmann
Ben bu üç markayı kullandım hepsinden memnun kaldım. Rossmann ya da migrosta var. Bazen File markette de oluyor.
Teşekkür ederim colour catcher kullanıyorum. Çok memnunum ben de ayrı ayrı yıkamaktansa bütün kıyafetleri tek makinada yıkadım neredeyse, kurtarıcım oldu diyebilirim.
Bebegimin kiyafetinin icinde. Koyu mavi olanlarıda vardı. 3,4 tane . Küçücuk diye ayrı nasil yıkarım ki dedim.
Hepsini birlikde yikadim makinede beyazlarla. Karışacak diye korktum ama riske atdım.
Şükür karışmadı.
Bence kiyafetinin renk ciakaran kumaşmı degilmi bilmek gerek .
Ben bunu gözardı ederek yıkadım bir sorun yaşamadım. @İlknur