Regl olacak gibi kramp

Hanımlar 12 haftalık hamileyim ilk gebeliğim sanırım ondan mı çok ince düşünüyorum bilmiyorum ama, tecrübeli anneler sorumu yanıtlarsa sevinirim :)) Bugün yeni 12 haftalık olduk ve nedense böyle karnımda kramp gibi gurultular var, kasıklarımda hafif ağrı bide böyle sanki regl olmuşum gibi sanki her an kan gelecek gibi hissediyorum. Öyle bir durum yok ama sanki gelmiş gibi hissediyorum .Çok şükür aşırı rahatsız etmiyor ama biraz da merak konusu oldu bende :upside_down_face: uzun oldu ama yardımcı olur musunuz?

Evet böyle sanki karnımda bişey geziyor :smiley: zaten ilk ultrasona girdiğinde doktorum da çok gaz var dedi göremiyorum demişti ama hani 13 haftalığa kadar böyle bişey olmadı şimdi olunca bi korku sardı beni

Rahim büyüdüğü için oluyor, korkmayın :blush:

Ayy inşallah böyle güzel sebeplerle ağrılara razıyız :blush: normalde de sürekli karın ağrısı çeken bir insanım da bugün sürekli sanki regl oldum gibi hissediyorum kuruntu yapıp gidip bakıyorum yok bişey tabi. Ama işte insan bi tedirgin oluyor heleki ilk kez yaşayanalar daha iyi anlar :melting_face:

Gaz için kayısı suyu için gaz yapcak şeylerden uzak durun sulu yemekler yiyin

1 Beğeni

Çok teşekkür ederimm :pray:

Bende de oluyordu 12 haftalıkken hala bazen oluyor endişelenmeyin ama ben de çok düşünmüştüm o zaman :sweat_smile:

Bende bende kafaya çok taktım sanırım rüyama bile giriyor :sweat_smile:şeytan uğraşıyor tövbe yarabbim :face_with_peeking_eye:

1 Beğeni

O kadar çok rüya gördüm ki o zaman çok iükür şimdi azaldı:sweat_smile: