Merhaba hanımlar doktor kontrolünde öğrendiğiniz yeni bilgiler var mı? Paylaşmak ister misiniz?
İlk benden gelsin serum fizyolojik fıs fısları varmış. Tüpten damlatmaya göre daha kolaymış. Siz biliyor muydunuz?
Doktorumuz dün yazdı ve hemen aldık. Aşırı pratik ve burnu müthiş temizliyor. %100 öneriyorum
Bebeğinizi ne kadar kalın giydirirseniz giydirin elleri ve yüzü soğuk olursa hâlâ üşüyor sanmayın
Dün doktora sordum ben bunu. Bebeklerde dönem dönem kansızlık olurmuş, bundan dolayı da elleri ve yüzü soğuyabilirmiş. Bu zamanda demir takviyesine başlanırmış zaten. Normalmiş yani, üşüyor sanmayın kızlar
Bende bebek her geçen gun hareketsizlesiyor, en başta hissettiğim halı en güçlü halı diyebilirim. Doktor büyüdükçe kilo aldıkça yeri daralıyor dedi, yeni öğrendim bunu.
Bende elleri üşüyünce sarıp sarmalıyorum elleri sıcaksa tamam degilse üşüyor diyordum
Benim bahsettiĝim deniz suyu muymuş
Benim de bebeğim devamlı yukarda hareketleri hissediliyordu doktora nedenini sordum. Meğer bebeğim karnimda en çok orayı sevmiş
Hani diyorlar ya en az 15 dakika emzirin diye o konu öyle degilmiş hani bazı insanlar hızlı yer bazıları yavaş bebekler de öyleymiş kimi 5 dakikada boşaltır memeyi kimi yarım saatte her bebek farklıdır az emiyor doymuyor diye memeyi dayarsaniz tok olan bebege meme reddine kadar gidermis takip etmemiz gereken mevzu çiş ve kaka miktarıymış 3den fazla kakali bezimiz varsa doyuyor demekmis doktorumuz bu sekilde anlatti
Evet kuzum, bu oymuş
Evet dolaşım sistemleri de henüz gelismemis yenidoganlar icin soylemisti tabi
Devlet Hastanesi’ne gittim ve bana orada cinsiyetini söylemeyeceklerini söylediler nasıl yani özel hastaneye mi gideceğim cinsiyet için dedim evet dediler resmen aşırı şok içinde çıktım hastaneden…
Bu doktor da manyak mı nedir deniz suyu deseymiş keşke ben neler neler hayal ettim
Ne ara bu kadar empatiden yoksun oldular anlamıyorum. Bu davranışları çok kaba
Ben de senin gibi farklı bir şey hayal etmiştim
Hatta eczacı bunu verince 'Bu serum fizyolojik spreyi oluyor değil mi ’ diye de sordum. Kadın kesin salak demiştir bana herhalde
Buymuş arkadaşım
Aaa ne saçma, ilk kez duydum
Bende öyle şok geçirdim resmen peki dedim yani Neyse biz gideriz de herkes de gidemez ki yani şuan normal ultrason 500 TL detaylı 1000 TL böyle demeleri ne kadar doğru