Ramazan menüsü 😄

Ramazan gelmeden ilk gün menüleri alalım mı kızlarr :face_with_hand_over_mouth:

Çorba tavuk sote pilav belki yanına mantı bide salata içecek tatlı :joy::joy: bereketli ay olunca öyle çeşitli oluyor

1 Beğeni

YouTubede yemek sayfaları paylaşıyor ya ben onlardan bakacağım nasipse​:hugs: İlk gün için köfte patates pilav olur gibi :slight_smile:

2 Beğeni

Çorba dolma tavuk flan revani de düşünüyorum ben. Tutamicam bu sene eşim tutuyor kayinbabamlar üst katta onlarida agirlarim mis gibi geçer

1 Beğeni

Kız okadar şeyi nasıl yiceksinizz​:smile:

Ben tutmak için can atıyorum inşallah tutabilirimm

Bizşm kültürde ilk kuru fasulye pilav salata vardır ya bunları görünce bi hoşuma gitti :smile:

Kuzum ben şeker hastasiyim zaten üç yıldır tutamıyorum gebelikten değil yani bende çok isterdim ama nasip olmuyor üç yuldr benim içinde dua eder misn iyi olurum inslahh bende tutarim

Yakın zamanda yedim oda beni sağ olsun duba yaptığı için hahaha yiyene afiyet olsun :hugs::grinning:

1 Beğeni

Çok geçmiş olsun tez zamanda şifa bulun inşallah. Biliyorum çok zor yengemde şeker hastası tutuyor ama çok zorlanıyor. Rabbim yardımcınız olsunn

İşte insanın ilk önce gözü duysun diye boşa demiyorlar yiyemeyiz ama olsun ramazan bereketiiyke geliyor bugün olsa bu kadar menü aklıma gelmez

1 Beğeni

Amin canım amin geçen yıl felç geçiriyordum nerdeyse

Evet gerçekten hep herşeyi yiyecek gibi oluyoruz ama işte bereket ayı herşey önümüzde kalıyor iki kaşıkta doyuyoruz

Rabbim şifa versin inşallah

1 Beğeni

Teşekkür ederim

Allah’ım şifa versin inşallah​:palms_up_together:

Allah razı olsun inşallah hepinizden canim

1 Beğeni

Sebze çorbası, mantarlı tavuk sote ve pilav belki tatlı da olur bilemiyorum :joy:

1 Beğeni

Haha doğulu musun ablm bn de kuru fasulye et pirinç pilavı salata dolma :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::woman_shrugging:

1 Beğeni