Rahimde kitle

Merhaba annişler. 2 aylık hamileyim ve şuan rahminde kendini ikidir tekrar eden kanama ile birlikte 4 cm ye kadar büyüyen solover kist var. Kormali miyim :disappointed: 5 ay önce bir bebeğimi kaybetmiştim ve zor anlar yasadim

1 Beğeni

@Sona @Kubra0 @kübrasldz sizin de kistiniz vardı bu konu hakkında ne söylemek istersiniz :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ben de 2 aylık oldum, gecen hfta doktor bana da.kistin var dedi , cm mi hatırlamıyorum, benim de baştan beri lekelenmelerim var ve kanama alanım var. Bakalım yarın kanama alanı ile ilgili ne diyecek.Bu arada her hafta ultrasona giriyorum, sizde de böyle.mi

1 Beğeni

Geçmiş olsun. Bebek gelişimi haftası ile uyumlu mu?

Bana kitle var denmisdi.Doktorum iyi değildi.Deyisdirdim kitlen yok sadece iyi bakmamislar dendi.

1 Beğeni

İyi ki değiştirmişsin
Çok sevindim. Hayırlı olsun :partying_face:

Umarım küçülür ve tekrar etmez. Çok geçmiş olsun.

Şükür ki . Çok sevindim adiniza

En son bayramdan önce gitmiştim. 3 hafta sonra tekrar bakalım demişti. Ama o zamndan beri kistin olduğu yerde bazen şiddetli bazen hafif ağrılarım oluyor

2 gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Hematomu olan hamişler

Benim kistim yoktu polip çıkmıştı rahimde kanama yapan oydu. Onu da aldırınca kanamam durdu ama düşük tehlikesinden kanamam olduğunu sanıyordum. Poliptenmiş…

Yanlış hatırladım özür dilerim :innocent::sweat_smile:

Olsun ya o kadar kişiyiz karışıyor arada :hugs:🫶🏻