Rahim şekli önemli midir

Kızlar bir sorum olacak, bir arkadaşım rahim şeklimin neden böyle “değişik” olduğunu sordu :roll_eyes:, ben de biraz gerildim tabi, çünkü doktorum her şeyin yolunda olduğunu söylemişken rahmim tam yuvarlar olsa ne olur olmasa ne olur, siz ne düşünüyorsunuz

Arkadaşınız hangi üniversitede, hangi bölümde yapmış ihtisasını acaba metak ettim? Doktorunuz bir sorun yok diyorsa yoktur. Ultrason okumayı bilmeyen insanların sözleri bir kulaktan girsin, bir kulaktan çıksın. Hayatımızın her anlamda en hassas döneminden geçiyoruz ama insanlar ilginç ve faydasız yorumları ile moral bozmaktan geri durmuyor. Bence takılmayın, doktor bir şey demiyorsa sorun yoktur. Sıkmayın canınızı 🩷

1 Beğeni

Hiç bir problem yok canım inanır mısın içime kız bebek doğdu görür görmez bu Allah’ın yarattığı bir durum herkesin aynı olacak değil ya ve su doktorlardan daha iyi biliyorlarmis gibi konuşuyorlar ya elime verseler bı gıdım da bogarim hiç takma canımsın

2 Beğeni

Yaaa canımsın Leyla :face_holding_back_tears: insallah hissettiğin çıkar ve kız bebek olur çünkü cokkk istiyorum 🫶🏻

1 Beğeni

Ahahahah harikasınızz :joy::joy::joy: maalesef arkadaşım sadece lise mezunu :joy: içime su serptiniz vallahi teşekkürler 🫶🏻:heart:

1 Beğeni

Hey Allahım ya gayet normal Bi görüntü

Keseden bahsetmiş sanırım, kese tam yuvarlak olmaz zaten. Drunuzun dısında kimseye kulak asmayın sizi yoran insanlardan uzak durun.

Ay ben de kız hissettim benim kızımın da kesesi buna benziyordu İnanır mısın bakar bakmaz kızı gibi gördüm ben de :star_struck: Bence de takmayın zaten hiçbir zaman bu yorumlar bitmez Bebeğiniz doğuncada da bu yorumlar bitmeyecek biz doktorlar daha iyi bilemeyiz onca yıl mürekkep yutmuşlar

1 Beğeni

Sende cansın bilmiyorum valla kese şekline ve bebeğin duruşuna göre öyle hissettim hayırlısı

Kalp kalbe karşı imiş canım :heartbeat::two_hearts::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni