Rahim filmi çektiren var mı aranızda acılı bir işlem mi mesajlarınız narkoz’la çekilen bir şey mi bana doktorum narkoz’la dedi ama merak ettim aranızda yaptıran varsa bilgi verebilir mi mesajlarınız için teşekkür ederim
Narkozlu veya narkozsuz isteğe bağlı. Ben narkozsuz yaptırdım. 3 dakikalık bir işlem acıya dayanıklıysanız narkozsuz yaptırın derim. Regl sancısı gibi bir ağrı oda ilaçtan dolayı.
Teşekkür ederim bir şey daha sorayım peki sonuçlar hemen çıkıyor mu doktor hemen bilgi veriyor mu mesajınız için teşekkür ederim Allah razı olsun
Bende çektirdim acı eşiğinize bağlı mesela benim canım çok tatlıdır ama o kadar zorlanmadım biraz bağırdım o kadar sonrasında ağrım falan fa olmadı ama duyduğuma göre tüplerde veya başka bi sorun olanlarda ağrı baya oluyormuş ama benim öyle olmadı
Merhaba @Feleknaz.cbk47 hoşgeldiniz
Üç kere rahim filmi cektirdim. İlki anesteziliydi uyudum uyandım hiçbir agrı sızı hissetmedim.İlki eski tip makine ile cekilmişti, eski tip makinelerde rahim asagı dogru çekildiği için cok fazla agrı oldugunu soyledikleri için tercihim boyle olmustu. İkinci ve üçüncü yü aynı merkezde yeni tip C kollu makine ile cektirdim. Normal muayene gibi geçti, işlem esnasında ve sonrasında hiçbir agrı sızı hissetmedim. Fakat tüpleri kapalı olanlarda az yada cok agrı hissedilebiliyormus. Bazı vakalarda dr çekimde kapalı tüpleri acabiliyor derecesine baglı olarak değişiyor yani… Sonucları hemen alıyorsunuz. İstanbuldaysanız özelden yazabilirim hangi merkezde cektirdiğimi. Yada siz bulundugunuz sehirde C kollu dijital rontgen cihazı olan merkezleri arastırın arayıp sorun cihaz modelini. C kollu ise anesteziye gerek yok. İns guzel sonuclar alırsınız.
Hoşgeldiniz aramıza
Evet yaklaşık 30 dakika kadar bir süreyle çıkıyor