Kizlar kafam cok karisik ne yapacagimj şaşırdım iki doktora muayene oluyorum gebeliğin basinda beri birisi ozel de birisi devletde. 2 hafta önce once aksam ustu kasiklarim da siddetli agri vardi özele gittim ordaki doktorum rahimde aciklik oldugunu söyledi ilac verdi 2 hafya sonra gerekirse dikis atarız dedi az once devletteki doktoruma geldim oda suan bi problem görünmüyor o an soru varsa madem niye dikis atmamış dikisin suresi var 3 ay dolunca atılmaz sen 4 ayliksin problem göremedim suan ama tekrar ederse dusukle sonuçlanacak dedi hangisinin dedigi dogrudur sizce napacagimi bilemedim baska bi doktora daha ki gitsem diye düşünüyorum
Bana da bebeğimle alakalı korkunç seyler söylemişlerdi. Ben de ağlaya ağlaya başka bir hastaneye gittim ve orası da beni perinatolojiye danışın dedi. Durumunuzu ve endişenizi anlatırsanız yardımci olurlar umarım
Bugün gittiğim üçüncü doktor cok iyi seyler soyledi hic aciklik falan yokmus bosuna korkutmhslar seni olursada dikis atar tedbirimizi alırız merak etme icin ferah olsun dedi