Progestan ve kanama

Kanamam oldu doktora gittim ve ağız yoluyla progestan verdi kullandım ve ilaç bitince kanamam tekrar oldu kanamam dan önce belim de ve kasık da ağrı ve yanma gibi bir his oldu ara ara da gelip gidiyor şuan 13 haftalık hamileyim ve kanamadan korkuyorum idrar yolu enfeksiyonum da var bundan dolayı da antibiyotik verildi onu kullanıyorum. Kanamayı idrar yolu enfeksiyonu yapmış olabilir mi bilmiyorum…

1 Beğeni

Ultrasyona bakildimi bende suan 6 haftigim bel ve kasiklarimda asiri agri vardi megersem kese etrafinda kanama varmis dusuk yapabilirsin dedi doktor bol bol yaticaksin ayaga kalkmiyacaksin dedi

Bakıldı kanama görünmüyor falan denildi işte rahim de. Birikmiş bı kan da olabilir denildi. İlac bitince yine bı kanama geldi anlamadım hiç birşey

Insallah sorunsuz atlatiriz benimde kese etrafinda kanama cok ama normal kanamam olmadi henuz

1 Beğeni

İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız :pray::nazar_amulet:

1 Beğeni

Hoşgeldiniz aramıza :rainbow: Gebeliğiniz hayırlı olsun :ribbon:

Çok geçmiş olsun, ilaçlarınızı düzenli kullanın. Doktorunuz enfeksiyondan kaynaklı olduğunu söyledi mi ?

1 Beğeni

13 haftalıkken bende kanamayla gitmiştim doktora progestani fitil olarak kullanmam gerektiğini söyledi ultrasonda kanama gözükmedi alttan bakıldı servikal kanama dedi iki hafta düzenli ilacı fitil olarak kullandım kullandığım ilk üç gün bel kasık ağrım ve kanamam devam etti daha sonra kahverengi leke şeklinde azalarak devam etti şu an 17 haftalık olduk kanama kesildi ilaca devam etmene gerek yok dedi bıraktık

1 Beğeni

Özetle her kanama gebelikte düşük riski denildi ama ondan olmuş da olabilir denildi plasenta etrafın da kanama görülmedi önce olmuş olabilir denildi. Kanama olunca ben de korkuyorum

Bu benim ikinci gebeliğim ilk gebeliğim tiroid rahatsızlığımdan dolayı sonlanmak zorunda kaldı o yüzden şimdi tekrar hamile kaldım 13 haftalık olduk kanama da olunca korkuyorum açıkçası sizlere sormak istedim konuşmak istedim

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :star_struck:

Gebeliğin hayırlı olsun :lotus:

İlaçlarını düzenli alin ve bol bol dinlenin enfeksiyon için de bol bol su için çok geçmiş olsun

2 Beğeni