Lekeden dolayi progestan kullanmaya başladım gaviskonda kullansam sorun olurmu aksamlari midem cok sisiyor batiyor sanki her yanima
Progestan alttan kullanmıyor musun
Bana da fitil gibi verdiler
Doktorunuza iletin ve fitil gibi kullanmaya başlayın midenizi dokunuyor demekki
Sordum leke kahverengi iki kere geldigi icin ağızdan kullaniyorum çok şükür kesildi ilk andan itibaren ama midem oncedende ağrıyordu doktorum gaviskon vermişti bu olaydan önce oyuzden kullanilirmi sormak istedim
Bende fitil olarak kullanıyorum günde 1 e düştük 12. Haftaya kadar veriliyormuş bende ufak cocugum var zorlanıyorum hap olarak alsam olmaz mı diye sordum baş dönmesi yapar fitil daha iyi dedi
Doktor bana ister fitil gibi kullan ister normal ilaç olarak iç dedi. Ben d eilaç olarak içerim dedim. Sanırım bayağı mideye etkisi olan bir ilaç eğer mideni kötü yaparsa fitil şeklidne kullan dedi. Hiç mideme de ysn etkisi olmadı aynı içmeye devam ettim ben de
Kişiden kişiye değişiyor ya bence. Çünkü bende hiç yan etkisi olmadı.
Gaviskonla kullansam sorun olurmu olmazmi peki ahahah cevap bulamadım yav
Bak ilk seferde vermiş ya sıkıntı olsa vermezdi zaten ben olsam hiç düşünmeden kullanmaya devam ederim eğer faydası varsa
Ben sorun olacağını sanmıyorum
Belki de olabilir O ilacı kullanmadım bilemedim
Selaaam aylarca ikisini de kullandım, hiçbir şey olmaz. Sadece peş peşe alma biraz mesafe koy. Önce gaviscon sonra progestan. Bütün ilaçlar arasına en az 15 dk koymak iyidir. Çok geçmiş olsun.
Progestan fitil olarak kullanılıyorsa bibsskınca olmaz ama ikisini de yutuyorsan bir şey olur mu bilmiyorum