Artık mide bulantıları kusmalar günde 6-7 kereye çıktı çok afedersiniz özür dileyerek söylüyorum ağzımdan burnumdan geliyo hersey gece 2 tane Prilam almamı söyledi doktor kullanıp faydasını gören oldu mu serum bile fayda etmiyor dayanamıyorum artık
Ben 9 ay boyınca hep kullandım akşamları 2 tane sabah öğlende 2 tane olmak üzere günde 4 tane içiyordum ciddi anlamda faydasını gördüm aksatrığım anda hemen bulamtılarım başlıyordu.
Çok geçmiş olsun
Bilirim o kusmaları, insanı hayattan bezdiriyor. Gebeliğin en zor yanı bence
Bende ilk dört ay felan kullandım etkisini baya baya gördüm kusturtmuyo ama tiksinmeler devam ediyor bilginiz olsun
Ben de 2 kutu kullandim calistigim icin sabah bulantilari cok zorluyordu. Doktorum A sinifi bir ilactir guvenle kullanabilirsin demisti
@Glsh887 teşekkür ederim cevabınız için içim rahatladı biraz oturup ağlıyorum bazen
@NURAN hem de nasıl isyan etmek istemiyorum ama çok zor
@Didem.Nursema insaşlah ben de görürüm kusmaktan çok yoruldum tiksinmeye razıyım o derece
Yok yok çok güzel bi ilaç bende 4 kere kullanıyodum günde cidden kusmayı kesiyor bende ağlayacak konumlara geliyodum ama çok şükür bu ilaç kesti
@betul inanılmaz zorluyo beni de serum falan fayda etmiyo
@Didem.Nursema ben ilaç kullanamıyorum sanıyordum korkudan bisey olacak bebeğime diye ama zaten hamileler içinmiş inşallah ben dr kurtulurum çok teşekkür ederim çok sağolun valla rahatlattı geçecek düşüncesi bile
Sabredin, geçecek inşallah
Bn de hiç kusma olmadı sadece nadir şekilde midem bulaniyordu genelde kız bebeklerde mide bulantısı kusma çok olur deniyo bu doğru mu
Ben 14. Haftaya kadar kullandım çok faydasını gördüm. Gece yatmadan 2 tsne sabah 1 tane içtim. Hala bazen bulantı olunca ara ara içiyorum.
hamileler için benimde içim ondan rahattı
@NURAN inşallah çok teşekkür ederim
@Elif53 ben 10+4üm ama tükendim ilk defa bu gece 2 tane aldım
@Asya1 valla herkes bisey söylüyor sağlıklı olsun yeter ki tabi ben de sağlıklı olayım kusmayım artık falan
Orası tabiki öyle benm bebeğim erkek ya hani dedim belki bu yüzden bunları yaşamadım diğer hamileliğim için ön bilgiler topluyorum
Bana doktor ilk yazdığında gece uyumadan 2 tane içeceksin demisti bebeğe zarar verir mi düşüncesiyle 1 tane atiyordum, 1 tane asla işe yaramıyordu sonra iki tane atmaya başladım mecbur şuan iyiyim