Prilam kullanan var mi?

Artık mide bulantıları kusmalar günde 6-7 kereye çıktı çok afedersiniz özür dileyerek söylüyorum ağzımdan burnumdan geliyo hersey gece 2 tane Prilam almamı söyledi doktor kullanıp faydasını gören oldu mu serum bile fayda etmiyor dayanamıyorum artık

5 Beğeni

Ben 9 ay boyınca hep kullandım akşamları 2 tane sabah öğlende 2 tane olmak üzere günde 4 tane içiyordum ciddi anlamda faydasını gördüm aksatrığım anda hemen bulamtılarım başlıyordu.

1 Beğeni

Çok geçmiş olsun :pleading_face:

Bilirim o kusmaları, insanı hayattan bezdiriyor. Gebeliğin en zor yanı bence :pleading_face:

1 Beğeni

Bende ilk dört ay felan kullandım etkisini baya baya gördüm kusturtmuyo ama tiksinmeler devam ediyor bilginiz olsun

2 Beğeni

Ben de 2 kutu kullandim calistigim icin sabah bulantilari cok zorluyordu. Doktorum A sinifi bir ilactir guvenle kullanabilirsin demisti

2 Beğeni

@Glsh887 teşekkür ederim cevabınız için içim rahatladı biraz oturup ağlıyorum bazen

2 Beğeni

@NURAN hem de nasıl isyan etmek istemiyorum ama çok zor

1 Beğeni

@Didem.Nursema insaşlah ben de görürüm kusmaktan çok yoruldum tiksinmeye razıyım o derece

3 Beğeni

Yok yok çok güzel bi ilaç bende 4 kere kullanıyodum günde cidden kusmayı kesiyor bende ağlayacak konumlara geliyodum ama çok şükür bu ilaç kesti

1 Beğeni

@betul inanılmaz zorluyo beni de serum falan fayda etmiyo

1 Beğeni

@Didem.Nursema ben ilaç kullanamıyorum sanıyordum korkudan bisey olacak bebeğime diye ama zaten hamileler içinmiş :joy::joy:inşallah ben dr kurtulurum çok teşekkür ederim çok sağolun valla rahatlattı geçecek düşüncesi bile

1 Beğeni

Sabredin, geçecek inşallah :pray::heart:

1 Beğeni

Bn de hiç kusma olmadı sadece nadir şekilde midem bulaniyordu genelde kız bebeklerde mide bulantısı kusma çok olur deniyo bu doğru mu

1 Beğeni

Ben 14. Haftaya kadar kullandım çok faydasını gördüm. Gece yatmadan 2 tsne sabah 1 tane içtim. Hala bazen bulantı olunca ara ara içiyorum.

1 Beğeni

:joy::joy: hamileler için benimde içim ondan rahattı

2 Beğeni

@NURAN inşallah çok teşekkür ederim :heart:

1 Beğeni

@Elif53 ben 10+4üm ama tükendim ilk defa bu gece 2 tane aldım

1 Beğeni

@Asya1 valla herkes bisey söylüyor sağlıklı olsun yeter ki tabi ben de sağlıklı olayım kusmayım artık falan :joy:

1 Beğeni

Orası tabiki öyle benm bebeğim erkek ya hani dedim belki bu yüzden bunları yaşamadım diğer hamileliğim için ön bilgiler topluyorum :joy::smiling_face:

2 Beğeni

Bana doktor ilk yazdığında gece uyumadan 2 tane içeceksin demisti bebeğe zarar verir mi düşüncesiyle 1 tane atiyordum, 1 tane asla işe yaramıyordu sonra iki tane atmaya başladım mecbur şuan iyiyim

1 Beğeni