8+4 haftalık hamileyim doktorum bulantılarım için prilam dr yazdı sadece gece yatarken 2 tane iç dedi ama ben bir tane içiyorum fakat gündüz inanılmaz bir uykum geliyor zihnim bulanık gibi oluyor kafamı kaldıramıyorum bu ilacı kullanıp böyle yan etki yaşayan var mı acaba
Ben kullandim aynen uyku yapiyor ama digerlerine gore iyi ilac yatistici bende farkli kullaniyordum etkisi olmadi sonra bundan aldim azda olsa midemi bastirdi iyi geldi.gece ic ozaman ilaci yani aksam saatinde 7 gibi birde oyle dene uyku yapiyor yani
Bende kulandim bulantiya iyidi ama çok uyku yapar
Ben ilk üç ay kullandım böyle bir yan etki olmadı
- Haftadan 16. Haftaya kadar kullnadim sersemlik uyku baş dönmesi hepsini yaptı ama icmedigim günler daha kötüydüm mide bulantısından asla duramiyordum gece iciyordum ben saat 8 9 gibi diğer günüm daha rahat geçiyordu sende öyle dene ve hep bir tane içtim bende
2 tane kulan sorun olmz cnm uyku ypiyo bnde hp uyuyordum ama 4 .cu aydan sonra biraktim kulanma artik dedi
Bana da doktor ilk başta bu ilacı verdi ben sabah içiyordum içtiğimde çarpıntı halsizlik uyku çok fazla yan etkisi oldu, doktor bırakmamı söyledi. Başka bir doktor onun yerine Prizin yazdı. Gece yatarken 1 tane içiyordum onunla geçirdim bir kaç ayımı, gayet iyi geldi. İçmezsem her gün mutlaka kusuyordum