Prenses doğum 👸

Yapan veya bilgi sahibi olan arkadaşlar var mı? Yeni duydum ve ilgimi çekti bilen arkadaşlardan bilgi almak isterim :face_with_monocle:

3 Beğeni

Ben ilk doğumumu prenses doğumla yaptım 3 cm açıklıktan sonra epidural yaptı doktorum ondan sonra sancı kesildi ve yarım içinde doğdu oğlum :grinning:

1 Beğeni

Epidural yapılıyor. Belden aşağısı uyuşturuluyor

1 Beğeni

Hoşgeldiniz aramıza :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :cherry_blossom:

1 Beğeni

Ben bunu hep merak etmişimdir.

Epidural sezeryan oldum belden aşağım uyuşturuldu,ve hiç ıkınamayıp,hissiyatım bile yoktu.

Acaba normal doğumda ebidural ile nasil ıkınıpta normal doğum yapılıyor anlamadım

3 Beğeni

O yüzden prenses doğum önermiyor doktorum. Ikınma olamıyor ki dedi. Bir de şöyle düşünüyorum ben doğum adı üzerinde .

İllaki acısı, ağrısı olucak.

1 Beğeni

Bencede her doğumun acısı oluyor,sezeryan de öyle normal doğumda.

Bende prenses doğum yaptırmazdım ya.o an normal ıkınamayıp sezeryane alınırsam,gelemeyen pişmanlık hissi :joy:

1 Beğeni

Günaydin​:blush:one gı hic duymasim ogrenmeye geldim ben​:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Benim duyduğum acıyı hafifletmek için enjekte edilen bir sıvı. Ikınmamı engelliyorsa bence çok da iyi bir şey değil. Yırtılmalar yaşamak o anın acısını yaşamamaktan daha kötüdür diye düşünüyorum :thinking:

Prenses doğumu sadece normaş doğumda oluyor sanıyordum. Sezeryanda bir uyuşturma veya bayıltma var ya zaten :blush: bsnim kafalar hepten karıştı :grin::grin:

Devlette yapılıyor mu acaba benim ablam özelde olmustu prenses dogum

1 Beğeni

Ben ilk dogumum da prenses dogum yaptım ama maalesef biraz gec karar verdim sabahtan aksama kadar sanci cekip doguma son yarım saat kala presnses dogum yapmak istedigimi soylemistim bana belden uyusma yapip etkisini gosterene kadar ben dogum yapmıştm cok bi etkisini goremedm o yuzden bosuna para verdm diyede sonradan kendime kızmıştım :grimacing:

1 Beğeni

Bazı durumlarda vakumlama falan da yapiliyomus. Nsil olck hissetmeden ıkınma falan acaba

1 Beğeni

Bende büyük oğlumda prenses doğum yaptım çok rahattı :cherry_blossom:

1 Beğeni

@Damla61 çok haklısın kim olsa kendine kızar :grin:

@Fadik ayy bi de vaz geçerse hepten kızarım ben kendime hem sancımı hafifleticem diye ekstra prenses iğnesine ödenek sun hemde normal doğumla gelmeyip sezeryanla gelsin. :woman_facepalming:t3::woman_facepalming:t3:

1 Beğeni

Benimde bir komşu ablam bi kaç ay önce yaptı memnun olduğunu söylemişti merak ettim bende açıkçası :blush: görünen o ki risklerde var :woman_shrugging:t3:

Kız bebek biraz nazlı gelir ama yapıcak bişey yok :woman_shrugging:t3::grin:bende senin gibi düşüyorum :innocent::cherry_blossom:

1 Beğeni

Amin bırtanem Rabbim sana da kolay doğum nasip etsin :innocent::smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together:t2: durmayanlar kolay mı doğarlar :grin::thinking:

1 Beğeni