Prego venüs aldım bende bugün travel sistem 11 kg biraz ağır ama sürüşü va çok kolay sürerken hafif kendi aracımız var umarım memnun kalırım bu tarz kullanan da varsa yorumlayabilir misiniz iade şansım var hala
Ben modelini çok beğendim güle güle kullan canım park yatakta da prego çok öneriliyo zaten kaliteli bir marka
İşte kraft kenya modeli de böyle sadece marka farkı ve kolay takma çıkarma özelliği farklı.
Benim zorlandığım kısımlar, bebek temmuzda doğdu son baharda pusetten bu fotoğraftakine geçiş yaptığımda fark ettim ki çocuk ayak kısmından soğuk alıyor insanların bebek arabasına bakiyorum orada yukarı kalkan kumaşı var sanki dışarıda yüruyen beşik gibi oluyordu. Ayak üşümeyen kısmı gećireyim dedim o da bebek tutunma yerini takmadım diye durmadı. Fermuar da yok her seferinde tak cıkar kaç kere yere düştü
Dışarida bebek altını değiştirmek durumunda kalınabilir bebek koltuğu her zaman karşıya bakmıyor ki her seferinde elinle koltuğu kaldır döndür ile uğraşmak zahmetli
Sizin de koltuk ile çanta koyma mesafesi birbirine yakın sırt çantanı koyunca içinden eşya almak bunaltıyor
Ittirmek için tutulan kısımda konfor yok
Tekerleri küçük
Başka arkadaşlar da yorum yapsın bakalım onlar ne görecek
Kraft almasaydınız ne alırdınız beşik gibi oöuyır dediğiniz marka ne mesela
Ben bunu çok aradım üretimi yoktu yine başlamış ama bu da biraz ağır senin prego venüs hafif. Bu da prego gibi iki parça ama aynı zamanda kumaşını yukarı kaldırabiliyorsun. Bebek yenidoğan olsa bile güvenle kullanabilirsin ama prego venuste bebek düşme tehlikesi olur benim gibi 3 aydan sonra anca pusetten ikinci parcaya geçersin
Anladım sağolun olmadı önüne kuöaştan soguk havalarda bişey yaptırmaya çalışırız bizde