Tabiki herşeyin normali güzel, çok çabuk toparlanıyorsun, ben gurbetteyim yardımıma koşacak kimsem yoktu o yüzden de hep normal istedim çabuk toparlanıp bebişimle ilgileneyim diye, çok şükür istediğim gibi oldu sezeryan zorunlu veya sağlık sıkıntısı olmadığı sürece tercih edilmemeli bence ama benim yakınımda da bir çok arkadaşlarım var normal doğum korkusundan dolayı direkt sezaryen tercih ediyorlar ne yazıkki
Allah cümlemizden razı olsun çok teşekkür ederim Bence biz kadınlar kendimizi hafife alıyoruz doğum konusunda, bedenimiz zaten buna hazır, bu fıtratta yaratıldı, sadece psikolojik olarak kendimizi hazırlamamız gerekiyor
Aminn çok teşekkür ederim Rabbim tüm hamişleri sağlıklı bir şekilde bebişlerine kavuştursun inşallah
Hayırlı uğurlu olsun bebeğini sağlıkla büyüt Meryem ana otunun suyunu dua okuyup önceden kavanoza koydum demiştin hangi duaları okuyup koydun ve anlık yapılması gereken bişe değil mi kavanozda suyu bekletmek iyi bişe mi acaba bilgi verir misin
Gözünüz aydın Allah sag salim sağlıklı bir sekilde büyütmeyi nasip etsin Suan ben de 39+2 yim ne nişan var ne de suyum geldi , sancim da olmuyor gece bazen bir iki vuruyor ama genel olarak nst de cikmiyor , eger bu sekilde giderse haftaya yatis yapip suni sanci ile dogurtucam dedi doktor. O yuzden bu hikayeyi kendimi okur gjbi okudum. Insallah ben de normal sancim ile dogururum diye dua ediyorum. Bir de son haftalarda bakilmiyor ultrasonla filan merak ediyorum o yuzden hem bir an once gelmesini isteyip hem de ayni bedende kalma istegi var
Aminn çok teşekkürler Eğer kendiniz okuyacaksanız dualarını, önceden hazırlamanız daha iyi olur çünkü o an sancılar başladığında duaları okumaya haliniz olmayabilir, ama eğer eşiniz veya bir yakınınız okuyacaksa sizin sancılarınız başladığında okuması daha güzel elbette Ben suya Meryem suresi, İnşirah suresi, Ayetel kürsi duası, Felak ve Nas surelerini okudum ve kaba koyarak dolaba kaldırdım, meryem ana otunu hastanede suya koydum ve doğum bittikten sonra da sudan çıkardım umarım dener faydasını görürsünüz
Aminn çok teşekkür ederim Rabbim kendi sancılarınla güzel bir doğumla yavruna kavuştursun inşallah çok az kalmış o son günler gerçekten hiç geçmiyor ben doğum yaptığım günün sabahında kontrolde nst de sancı çıkmamıştı akşam bir anda başladı, ben son günlerde evde ördek yürüyüşü yapmıştım ve merdiven çıkmıştım umarım bi kaç güne de senin doğum doğum hikayeni okuruz
Ay inşallah teşekkürler
Bende yapayim o zaman cunku hic suni sanci cekmek istemiyorum. Merdiven cikip iniyorum ama ördek yürüyüşünü de bir deneyeyim. Bir anne de ılık suda otur demisti onu da denerim artik
Çok güzel maşallah Allahim bütün hamilelere nasip etsin kolay doğumu Allah anali babalı büyütsün inşallah 🩷
Hayırlı olsun lohusaligin sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah bana çok dua et bende bu gün yarın dogurayim
Aminn inşallah Rabbim tüm bekleyen hamişlerin doğumunu kolaylaştırsın
Rabbim yardımcın olsun inşallah çok rahat bir doğum geçirirsin canım hiç stres yapma güzel olacak Allahın izniyle
Kesinlikle öyle ama tabi bazıları icin rahim olmus kaskatı açılmak bilmiyor misal ben