Polaminofen Serum

Karın ağrısı ve mide bulantısı için acile gittim 1000 cl lik serum vurdu. Ebe hanım beni sezeryan yapmış biriyle karıştırıp polaminofen serumunuda vurdu. Gebelikte kullanılmamış gereken bir serummuş. Bilginiz var mı acaba hanımlar

Bebeğe yada bana bir zarari olur mu acaba 14+6 haftalık

İnşallah olmaz içini ferah tut ama ben olsam şikayet ederdim

Valla bende şikayet edicektim de yanlışlıkla vurduğu için sistemde de kayıtlı değildi. Öylece kala kaldım. Bide karaciğer enzimim normalken baya bir yükselmiş ve yan etkisinde de o var

Bence doktorunuza ulaşıp söyleyin bu durumu hemen. Şimdi nasılsınız ? :pleading_face:

1 Beğeni

Şuan biraz iyiyimm Umarım bir sorun olmaz yarın doktora söyleyeceğim :pleading_face:

1 Beğeni

İyi olmanıza sevindim. Doktordan çıkınca haber verirseniz çok mutlu olurum :cherry_blossom:

1 Beğeni

Parol tabletin serum hali. Gebelikte kullanilmasinda sikinti yok sadece alt ast yuksekken tercih edilmiyor. Yan etkisi olarak yukseltmez ama niye yuksek arastirmak lazim .

Teşekkür ederim ya :tulip:

1 Beğeni

Rahatsizlaninca tekrardan acile gittim Acildeki doktorun kendisi kan tahlilleri aldı hemen. Ve enzimin yükseldiğini söyledi serumun etkisi varmış yani :flushed:

Merhaba 7+5 haftalik gebeyim bugün bana da şiddetli migrenim tuttuğu için acilde polaminofen serum taktılar ancak İnternet’e kullanma talimatında POLAMİNOFEN kesinlikle gerekli olmadıkça hamilelikte kullanılmamalıdır. Yazıyor bir problem olmuş mudur acaba ? Sizde son durum ne oldu acaba