Previa olup sonradan yukarı çıktimi
Aramıza hoşgeldin @Çiçegim
Gebeliğin hayırlı olsun
Benim bu konuda bir bilgim yok ama bilen arkadaşlar yazacaklardır
Teşekkür ederim hoşbulduk
Benimde ilk zamanlar o şekildeydi Bebek büyüdükçe eşi yukarı çıktı inşallah sizin durumunuzda tez zmanda duzelir
İnsallh çıkar şuan 20 haftaligim
Ayaklarınızı duvara koyup uzanın çok ağır kaldırmayın dikkat edin ilk haftalardaki gibi yukarı çıkması için doktorum bana kalçamın altına yastık koymamı söylemişti
Bende de 24haftama kadar kendimi korudum sonra çıktı yukarı bebek büyüdükce çıkıyormuş.Bide çok ağır kaldırma ilişkide olma sadece uzan dinlen merak etme kalkacaktır yukarı
Benimde 20.haftada asagidaydi hatta bu sebepten dolayi kanamam bile olmustu.doktorum 26. Haftaya kadar cikma ihtimali var dedi ve benim 24.haftamda yukari cikmisti insallah sizde güzel haberler alirsiniz
İnşallah 2 hafta sonra ayrıntılı ultrasonum var baklm ne dicek
İnsallh sizin gibi benim kide yukarı çıkar dua edin bana ne olur
İşe yarıyormuki gün içinde öyle mi uzaniyosunuz
Benimde vardı öyle uzanmıştım doktorum söylemişti
Çıktimi yukarı yani
İyi akşamlar canım aramıza hoşgeldin gebeliğin hayırlı olsun @Çiçegim
İyi akşamlar teşekkür ederim
Bende detayliya gittigimde ögrenmistim
Kaç haftaliksiniz kanamaniz varmi
Merhaba @Çiçegim hoşgeldiniz benim 16 haftada yukarı çıktı inşallah sizin de bir an önce yukarı çıkar akrabamızın doğuma kadar yukarı çıkmadı aksine daha da aşağı inmiş
Merhaba benim hep anteriordu aşağı inmiş ilk gebeligimde de previa vardı o yukarı çıkmamıştı
Merhaba canim ben plasenta ve acreta vardi Yani asagidaydi sezeryan dikisimin icine kaynadiydi 41 kadar goturduk. Egzersiz yapma 5 kilodan agir kaldirma Cinsel iliski girme Her an kanama riskin oldugu icin bagli oldugun hastane kan bulundursun hazirda Eger kanaman olursa 3 gun felan hastanede Muayene oluyorsun Pedin icine kanamani biriktiriyorsun. Ebeler bakiyo erken dogum yapma riskinde var. Ama sukur getirebildik sonuna kadar Ve cok guzel bi normal dogum oldu Fazla fazla doldurdu gununu