Plesanta yaşlanmasi

Kizlar 36 haftalik hamilelikte plesanta yaşlanmasi başlamiş dedi doktor suan bebegim 2700 gr :frowning: Cok az da suyunda azalma var dedi muhtemelen 2 haftaya kadar dogumum olur gibime geliyo sezeryan olarak. Sizce 3 kiloyu bulur dimi cok mu zayif :(((

4 Beğeni

Maşallah canım bana göre kilosu çok normal ben 36 haftaya giriyorum 2184 falan. Bana da doktor o ihtimal olduğunu söyledi çünkü bir kaç hafta hiç kilo almadı sonra az az alıyor şu an ben çok rahat 2 haftaya 3 kilo olur diye düşünüyorum. İnşallah 2 hafta bekler doktorun kaç günde bir çağırdı seni? Gelişimi durursa dediğin gibi sezaryenla alırlar çünkü

3 Beğeni

Her hafta kontrole cagirdi carsamba yine gidicem :frowning: ne bilim biraz kendimi kotu hissettim

1 Beğeni

Kilosunu hiç dert etme canım bence en önemli konu şu an senin onun hareketlerini takip etmen. O daha çok önemli. Tansiyon problemin yok dimi onuda muhakkak takip et

3 Beğeni

Kilosu gayet iyi, tedirgin olma canım :blush:

Sağlıkla gelsin inşallah :pray::heart:

1 Beğeni

Bence kilosu güzel bebeğinin, canım. 2500 alt sınır kabul ediliyor. Bu konuda bebeğin kilosu konusunda doktor “Kaan Kocatepe’nin “ youtubeda güzel bir videosu var izle biraz için rahatlar 🫶🏻

Sağlıklı olması her şeyden önemli şuan zaten alt sınırı aşmış bebeğin​:nazar_amulet:

Plesanta yaşlanmasının sebebini ne olarak gösterdi

2 Beğeni

Bence 3 kiloyu geçer :innocent: sağlıkla gelsin minik yavru :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Yok canim tansiyon hep 11 e 7 normal yani

1 Beğeni

Amin canimm

1 Beğeni

Umarim 3 kilo olsun da izlicem mutlaka tesekkur ederim canim :slight_smile: iyi ki varsiniz ama ben cok stres oldum öyle böyle degil neden bilmiyorum her duyguyu heyecani korkuyu stresi hep bi arada yasiyorum dokunsalar aglicam

2 Beğeni

Cansummmm insallah yaaa ;((

1 Beğeni

Bebişinin kilosu normal canım​:blush: Doğum olana kadar bebek güne 30 gr kilo alıyor zaten. benim bebişin kilosu gerideydi 34 haftamda 20 gr gerideydi sadece ama yakalamıştı doğumda

2 Beğeni

Bunu takip ettiğim kadın doğum uzmanı doktorunun hikayesinden ss almıştım. Bak haftasıyla uyumlu kilosu bu yüzden için rahat olsun gayet iyi bebiş

3 Beğeni

Bende de erken yaslanma vardi Simdi bebeyim Benimde 2646 gram Bakalım Doguma Kadar nasil Olucak 3 Ocak Sezaryan Olucam amma bende 25 haftada söylenmisdi yaslanma

2 Beğeni

Plesanta yaşlanmasi oldugunda kilo alamazmis ya ondan biraz tereddut ettim acikcasi

2 Beğeni

38 haftayi bulsun da baska bisey istemiyorum hem suyumda azalma hemde plesanta yaşlanma dedi carsamba tekrar kontrole gidicem bakalim ne diyecek hareketleri şuan için iyi cok sukur ama inanilmaz derecede evham yaptim strese girdim elimde olmadan kızımda boyle olmamistim neden bunda boyle oldum bilmiyorum :frowning:

1 Beğeni

Hemen hemen ayniyiz seninle insallah bende 5 ocaka kadar beklesin taraftariyim insallah bekler peki sende de suyunda azalma oldu mu doktor oyle bisey dedi mi yani? Bana suyunda bi tık azalma da olmuş dedi

1 Beğeni

Sıkma canını inşallah iyi şeyler olur ikiniz içinde :heart:

2 Beğeni

Şuan bende 36+5 haftalik Sende 5 Ocakdami sezaryan olucaksin Ben 3 Ocak Sezaryan Olucam bende Suyumda azalma söylenmedi Biraz Artma vardi Doktor İlac yazdi daha sonra duzeldi İnşallah bebek Bekler canim Hersey iyi olur merak etme Normal dogumun ne zamana dusuyor Bana doktorum erken yaslanma Olduğu icin erken sezaryan olman lazim Söyledi Biz hayla Bekliyorsuz Bakalım nasil Olucak Bide canim ben doktor yazdigi ilaclari kulanandan sonra Ulturasonda Bakıldi Söyledi ki Yaslanma yok Bana 25 haftada söylenmisdi Yaslanma oldugunu onun İçinde bana 28 29 haftalıken Ciğer Gelisdirci iyne yapildi həmde bende bebek Doğum Kanalına inmisdi Daha sonra 31 haftalıken Ulturasona dusdum Bakıldi Öyle bisey yok söylendi Sadəcə biraz Suyumda artma varmis Şuan 36+5 haftalik Hamiləyim Bence sende Başqa bi yerde Ulturasona dus biri derken bazen yanilma Ola bilir

2 Beğeni

Önemli olan sağlıklı olması canım. Plesenta yaşlanması her annenin başına gelebilir. Gebelik öncesi sigara kullanımı varsa da olabilir diyorlar.

2 Beğeni