Plesanta previa

Merhaba guzel anneler. 12+1 günluk hamileyim. Bugun kontrolum vardi. Doktor plesanta asagida dedi. Boyle olursa yukari cekilmezse sorun yasariz dedi. Aranizda boyle olan var mi?

1 Beğeni

Geçmiş olsun :pray:

Yaşayan hamişlerimiz vardı, cevap vereceklerdir :blush:

1 Beğeni

Mefhaba canim ben yasadim korkma, ani hareket etme limon bile kaldirma egilme o kendini 15. Haftalarda yukari cekiyor benim öyle olmustu ama dikkat etmen gerekiyor.

1 Beğeni

Insallah canim cok sag ol. Kuzenimin de oyle oldu. Yukari cekilmedi bugun 5 aylik bebegi doğdu ve öldü bebek​:disappointed_relieved: ondan biraz korktum. Ama sen icimi rahatlattin cok teşekkür ederim :palms_up_together:

1 Beğeni

Ah kuzum basiniz sagolsun … ama hersey Allah’tan unutma ki sagliksiz bebek ne olursa olsun tutunmaz. Rabbim nasip etmisse dünyada icecek 1 damla sütü varsa da kimse önüne gecemez. . Aklına kötü bisey de getirme hiç. Ama dedigim gibi ani kalkip oturma, yerde oturma klozet kullanmaya calis agir kesinlikle kaldirma.

1 Beğeni

Cok tesekkur ederim. Dikkat edecegim insallah cok sag olun​:pray:

1 Beğeni

Merhabalar ben şuan 35 +5 günlük hamileyim plesenta previayım Kısmi kapatıyor dendi normalde kanama vs oluyormuş çok şükür bende hiç olmadı erken doğum riski var ama yolu nerdeyse bitirdik dikkat ediyorum elimden geldiğince çok korkuttular beni de ama artık Rabbim bilir herşeyi korkmayın çok başındasınız ben 20. Haftada öğrendim zorunlu sezaryen dediler ama bakalım 37. Haftada sezaryen olma olasılığım var doktorum öyle dedi

1 Beğeni

Sağlıkla kucaginiza alın insallah. Cok tesekkur ederim. Benim 2 kez kanamam da oldu. Insallah bir sey olmaz :pray:

Ben bu konu hakkinda açiklama yazmiştim dilersen oku canim

Gonderiyi bulabilirsem okuyayım canim sag olasın :pray:

@Nesyaa burdan okuyabilirsin canim :smiling_face_with_three_hearts:

Cok teşekkür ederim canım benim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni