- Kızlar merhaba bugün doktora gittik plesantada çok ufak bir kanama alanı olduğunu gördük benim kanamam yok ama ufak ufak bel ağrım birde kasık sancım oluyor nadiren bebeğimin kalp atışları da gayet iyi maşallah şuanlık progestana başlatmadı 2 hafta sonra yeniden kontrole çağırdı bu şekilde olan var mı aranızda geçti mi kanama alanınız
Hocanız kanama için fitil verdimi ?
Geçmiş olsun. Kaç haftalık gebesin.
Ben tüp bebek annesi olduğum için zaten iğneleri bırakalı 1 hafta oluyor progestan iğnesini ve fitilini kullanıyordum ona rağmen kanama alanı oluşmuş vermedi şuanda gerek görmüyorum dedi çünkü çok değil takiple azalıyor mu çoğalıyor mu önce ona bakmalıyız dedi çok şükür ki şuan gelen bir kanamam yok ama otomatik olarak insanın modu düşüyor
13 haftalık
Bendede ayni durum var benimde tüp bebek bende coktu azalmis ilaclara devam et dedi bende 3aylik olunca kontrolüm var onu bekliyorum seni cok iyi anliyorum
benim 16 inci haftada oldu progestan verdi 29 haftalik oldum simdi korkma zamanla kanama alani kuculdu benden de kan gelmemisti. insallah seninde kuculur
İnşallah canım ya
Şuan kaç aylıksınız
Hiç düşme benim de icerde kanama vardı hatta çoğalmıştı 12 haftaya tamamen gecmiş şu anda plesenta hala aşagıda benim de 20 hafta olduk
Benimde ayniydi 12 de bitti.progestan verdiyse kullan canim agrin veya kanaman artarsa doktoruna danis
Benimdee var iki yerde yarin 12hafta insallah benimde bitmisttir
Gecmis olsun canim 8 haftalikken inanilmaz bir bel ve kasik agrisi yasadim ustelik misafirlikteydik.Eve geldigimde bacaklarimdan sizan bir kanamam vardi.Acilen doktora gittik ve cok ciddi bir kanama alanim vardi ustelik bebeklerin keseleride bozulmaya baslamisti.Ertesi sabah buyuk ihtimalle bebekleri alacaklarini soylediler.Hastanede kalmak istemedim eve geldim.Kan sulandirici kullaniyordum kesmem belki hayatimi riske atmak demekti.(Farkli bir rahatsizligim var.Kullanmayi birakmam emboli atmasina sebep olabilir)ama goze aldim cunku kanamayi arttirdigini biliyordum.2 gun sonra kanamam tamamen kesildi progestan kullanmaya hala devam ediyorum ama cok sukur ikizlerim 17 haftalik oldu.Endise etmeyin ilaclarinizi duzenli kullanip bir sure dinlenin sadece zorunlu ihtiyaclar icin kalkin hersey yoluna girer merak etmeyin