Pıthılaşma testi

Pıthılaşma testlerini hangi polikinlik isteyebiliyor, dahiliye kadın hastalıkları bakabiliyor mu

Merhaba :cherry_blossom: Hematoloji , Dahiliye ve Kadın Hastalıklarına gidebilirsin.

Ben tıbbi genetik bölümünde yaptırmıştım trombofoli paneline de baktırmıştım pıhtılaşma yatkınlığım ve homozigot gen mutasyonum olduğu için hamile kalır kalmaz kese dahi görünmeden coraspirin+oksapar(4000) başlanıyor

1 kez düşükte de bakıyorlar mı

Hastane ve doktora göre değişiyor bence Benim 2 bebek kaybım vardı ilki 8 ikinci 14 haftalık Özel hastanede bir doktora muayene için gitmiştim araştırma hastanesinde bu testleri yaptırmadan hamile kalma mutlaka yaptır demişti 3. den sonra bakıyoruz diye baya zorlamıslardı beni ailemizde başkalarında da olduğu için ısrarcı oldum gide gele yaptırdım Kız kardeşimde evlenince böyle bişey yaşamamak için başka bir hastaneye gitmişti hiç hamile kalmadan zorlamasınlar diye ailemizde herkeste var deyip istemiş doktordan ve yapılmış iyikide yapılmış çünkü onunda pıhtılaşma yatkınlığı ve 2 gen mutasyonu varmış hamile kalınca direk iğne başlandı şimdi çok az kaldı doğumuna

Hangi ilde yaptırdınız acaba bende çok istiyorum Bitlis’e atandım orada görev yapıyorum en yakın Van araştırma hastanesi var özel hastanede yok test için umarım sıkıntı yaşamayız biz de çok geçmiş olsun inşallah bebeğinize sağlıklı mutlu olursunuz bize de duanızı eksik etmeyin :cherry_blossom::balloon:

Bir de yaptırdığınız testlerin adını yazabilir misiniz

Ben Afyonkarahisarda yaptırdım ama çok zor yaptılar 3. Düşük sonrası diye çok direttiler çok uğraştırdılar Kardeşim Konyada yaptırdı Eltim Eskişehir’de yaptırdı onuda zorlamadılar Umarım rahatlıkla yaptırıp temiz ve olumlu sonuç alırsınız

Trombofili paneli ve genetik test istedim o şekilde yapılmıştı bana insan bunları ömründe bir defa yaptırabilir bu yüzden sonuçları çoğaltın ve saklayın tekrar yaptıramazsınız dediler sonuçları almak içinde yine bizzat kendiniz gitmeniz gerekiyor e nabız vs düşmüyor