Perinatoloji detaylı ultrason randevusu

Merhaba hanımlar detaylı ultrason randevusunu mhrsden nasıl alacağım böyle bir uyarı verdi mhrs

Kadın doguma gidip yesil alan actirmalisin daha sonra alabilirsin bazi yan dallar bu sekilde

Hazalcım Selam,

İstanbul anadolu yakası zeynepkamil hastanesi için sabah 10.00 olmadan 182’ yi arayarak alabilirsin yani şöyle 09.58 gibi telefonda randevu istiyor ol. Detaylı ultrason doopler randevusu diye alınıyor.

Mhrs’den randevuyu düşüremezsin , çünkü tatlım hemen açılınca doluyor ve sabah açılıyor. 10.00 da açılıyor anında doluyor.

Peki Avrupa yakası için neresi olabilir mesela 9:50 gibi 182yi arasam olur mu

Avr. Yakasında hangi devlet hastanelerinde var onu bilmiyorum :woman_shrugging:t3:

@istanbul-anneleri

Ancak, ondada 182 den aynı yöntemle alırsın.

1 Beğeni

avrupa yakasında zeytinburnundaki kadın doğumdan alabilirsiniz yakınımızın ikizleri vardı orada olan bir doktora gidiyor yanlış hatırlamıyorsam isminin Murat olması lazim ama nasıl randevu alacağınız konusunsa bilgi sahibi değilim maalesef

1 Beğeni

İÜ-C Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çevrimiçi Randevu Uygulaması Cerrahpaşa eğitim ve araştırmanın kadın doğumunda perinatoloji var. Randevu mhrs den alınmıyo.floryaya taşındı. Otobüsle geleceksen ilk durağı yenibosna son durağı murat dilmener hasthanesi yeşilköy yerleşkesi

1 Beğeni

Cok teşekkür ederim :heart:

Teşekkürler :heart:

1 Beğeni

Tamam sanirim böyle yapacağım teşekkürler :heart:

1 Beğeni

Randevuların açıldığı belli bir saat var mı MHRS deki gibi ? @Hümanurun_annesi

Orda randevu bulamama imkanın yokki yapamdınmı acaba 7/24açık randevu sistemi ve mutlka randevu bulunur tc kimlik numaranla sisteme giriş yap,kadın hastalıkları ve doğumu seç perinetoloji 1bölüm var haftalık açıyolar randevu takvimini. Olmadı normal kadın doğum muayene randevusu al doktor yönlendirsin içerden 1hafta sora ya randevu veriyolar

Randevular dolu gözüküyor şuan

Tamam teşekkür ederim :cherry_blossom:

1 Beğeni

Kadın doğuma gidip yeşil alan açman gerekiyor

Evet biliyorum yeşil alan açıldı

Merhaba ben Bahçelievler devlet hastanesinden kadın doğum doktoruna randevu almıştım ordaki doktor direk Bakırköy sadi konuk devlet hastanesinden randevu vermişti.

Busecim 2gün önce tahlil yaptırdım bugün sonucu çıkmış doktoruma tahlil sonuçlarını atınca perinatolojiye git dedi şimdi girdim sisteme salı sabah 9a buldum. Sende alabildin dimi randevunu.?alamadınsa salı gününde randevu boşluğu var

1 Beğeni

Evet evet gördüm alıyorum çok sağolasın :cherry_blossom::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Ben bugün devlet hastanesinde doktora gittim yeşil açtırmak için. bana detayli ultrason rutin bisey değil gerek görüldüğünde açıyoruz dedi boşu boşuna gitmiş oldum sizi nasıl açtırdınız acaba