Perinataloji bulamıyorum

Evet eski Atatürk havalimanı içerisindeki yani Yeşilköy yerleşkesinde. Hergün 19:57e alarm kuruyorum tam 20:00 de randevu açılıyor ama çok hızlı tükeniyor anlık yakalamanız lazım. 3 gündür uğraşıyorum bende bugün yakaladım pazartesi günü için. Detaylıya giricem inşallah

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim siz orada mi kontrollerinizi oluyorsunuz yoksa sadece ikili test için mi gidiyorsunuz

İkili test ve detaylı ultrason için oraya gittim fakat sanırım doğum içinde aynı hastanede bir profesöre gideceğim

Ben bulamadım randevu daha doğrusu yakalayamiyorum maalesef bende ayın 12 çam sakura şehir hastanesine aldım bakalim biraz geç olacak ama yapar mı bilmiyorum

Merhabalar dediğiniz gibi yaptım kadın dogum cıkıyor fakat perinatoloji cıkmıyor onun için hangisini sevmem gerek

Bende 19.57 de alarm kurup uygulamada bekliyordum. 20.00 de randevular düşüyor bazen alamadan kaçıyor. Çok hızlı olmak gerek maalesef. Umarım çam sakurada da kolaylıkla halledersiniz

Kadın doğumu seçince bende direk perinatoloji çıkıyor. 35 yaş üstü direk riskli kabul edilip perinatoloji açılıyor da olabilir bilmiyorum inanın. Hastaneyi arayıp bilgi alabilirsiniz.

Yok valla tam dediğin saatte bekliyorum ama yok şans bakalım artık nasıl olacak test sonucu hemen veriliyor mu aynı gün

Aslında takipli olduğun hastane yapıyor, benimde hafta geçiyordu randevu bulamadım, sonra doktorm dedi hep burda takipli olduğun için bakarlar, öyle artık geçtim yanına öyle yapıldı, özele de gitmek istemedim bana pahalı geldi niye yalan söylim

Bugun çam sakurada vardı. 16 gün sonrası için malesef bana uymadı tarih alamadım. Arayıp sordum bakılmamaktadır yazıyor nasıl yapıcam dedim yine de alın gelin bakarlar dediler

Yok randevu aldım ben cam sakura şehir hastanesine altında uyarı olanlarda vardı onları almadım riskli gebeliklere bakılmaktadır yazana aldım kısmet bakalim

Evet şuan çok pahalı önceki doğumların hep özelde oldu ve orda yaptırdım şimdi hayat şartları zor o yüzden devletten bakıyorum bakalım

Canım aldım dediğin gibi bir dk olmadan full doluyor

Doğru almışım dimi

Hayırlısı olsun inşallah