Merhaba pelvik tabanlarım yani vajina kısmındaki kemiklerden başlıyor iki iç bacaklarımdan aşağı doğru aşırı ağrı var. Uzun süre oturunca yerimden kalkmak acı verici ve yavaş kalkmak durumunda kalıyorum. Eşofman giymek, ayakla bir şeyler itmek özellikle sol bacak üst kısmından vajinaya doğru kemiğe vuruyor. Sağa sola dönmek çok zor her dönüşte uyanmak zorunda kalıyorum. Dönemeyince uyuşukluktqn uyanıyorum öyle dönüyorum. Dönerken veya yataktan kalkarken hangi bacaktan girdiyse göbek deliğimin yanına kadar bir kramp acı ağrı şeklinde giriyor. Mafnezyum olarak 2 aydır magosit kullanıyorum. Daha etkili bir hap mı kullanmam lazım. Şu an 26+4 teyim
Canım aynı şeyleri ben de yaşıyorum ve doktorum tek çare doğum yapmak ona da daha var annesi dedi Bebiş bu haftalardan sonra daha hızlı kilo alıp büyümeye başladığı için gayet normal sonuçta bizim vücut ağırlığımız ve kan hacmimiz de artıyor. Günlük hafif yürüyüşler iyi geliyor bana tavsiye ederim
onun dışında bi risk grubunda değilsen gebelik okulunda gebe platesi dersi oluyor bulunduğun yerde var mı bilmem ama doktoruna danışarak hafif egzersizler iyi gelebilir
Yaa peki hangi magnezyumu kullanıyorsunuz? Ben biraz daha etkili vir hap varsa onu kullanmak istediğimi söyleyeceğim. Gebe okuluna gisiyoeum ama pilates için bile bu ağrılardan dışqrı çıkmak çok zor 1 haftadır yürüyüşü yok bende. Ama evde 40 dk ya yakın egs3rsiz yapıyorum. Kaslarım ağrıyor oda vücut alışık değil ama gecelerime etkili oldu egzersiz ama gündüz işte acı oluyor ağrı bugün tekrar başlayacağım yürüyüşlere yazda geliyor. Kaçıncı haftandasın peki? Bu ağrılar doğum pozisyonunu etkilemiyor heralde dimi seninki normal mi sezeryan mı bilmiyorum ama doktor ne konuştu
28+2 yiz şuan canım doğum şeklimiz henüz netleşmedi yani normal doğum üzerine ilerliyoruz ama ilerde ne olur bilemiyoruz tabi magnorm efervesan tablet kullanıyorum ben doktoruna söylersen dozunu veya ilacını değiştirir. Doğum şeklini tabi ki etkilemez bebiş büyüdükçe leğen kemiğine yerleşiyor artık pelvik yapın genişliyor sonuçta bebiş rahim içinde büyümeye devam ediyor
Ağrılar için hafif tempoda yürüyüşü akşam serinliğinde felan tavsiye ederim ben de çok kötüydüm iyi geliyor
İnşallah istediğiniz gibi bir doğum olur, sağlıkla kavuşursunuz aynen doktoruma söyleyeceğim mutlaka . Yürüyüş aynen herkes yürüyün diyor bakalımmm ağrılardan bazen zor ama
Evet bunlar bebek büyümeye başladıkça oluyor. Ben de gece yataktan karkarken çok zorlanıyorum. Kalktıktan sonra ayağımın üzerine basmak işkence oluyor ilk birkaç saniye. Ben magnorm kullanıyordum en başında, bana fayda sağlamadı. Çok da önemsemedim önce. Sonra bel ağrılarım vs çok artmaya başladı. Doktorumun önerisiyle Magnezya aldım ve en başında almadığıma çok pişman oldum. Beni o kadar rahatlattı ki
Aynen aynenn işkence oluyor malesef 90 gün kaldı bür de buna bel ağrısı eklenir diye düşünüyorum öncesinde bür kaç yıldır bel sıkıntım cardı nugakjak danışıp hağı değiştirmek olucak Allah kolaylık versin su gibi geçsin dopum ve acılar sağlıkla kavuşalım bebeklerimize
Arkadaşlar bahsettiğiniz ağrı nasıl bir ağrı bende 23teyim? Vajinamdan aşağı tutup çekiyorlar sanki bi kaç gündür hatta makata bile vuruyor olabilir anlayamadım bir ağırlık var sanki