Selam ve dua ile.oncelikle hayirli kandiller.kizlar dun kan verdim sonuc negatif bugun doktora gittim kese gordu doktor .ancak kesin ve net birsey demedi.adet ile keseyi hi sekilde aticaksn dedi ancak 1 _2 hafta gelmezse adetin gel dedi.bu ne demek oluyor bana yardimci olurmusunz.pcos luyum.doktor pcos evet var ama rahim cok guzel dedi bugun hcbir sknti yok dedi.baska doktora gitmelimiyim beklemelimiyim
Ben hamileliğimi kan da bile 1 ay sonra hatta 1,5 ay sonra gördüm resmen kan da benimde ilk negatif çıktı sonra pozitife döndü
Benimde öyle oldu kanda negatif 10 gün sonra pozitif oldum
Allah razi olsun cevaplarinz icin.insallah benimde pozitif olur
Insallah oyledir benimde pozitf olur.duacim olun.allah razi olsun
Hangi 10 sonra acaba.bebim adet tarihim 30 Aralık. Adet gecikmesi 6 gundu dun kan verdgmde.bugun keseyi gorduklerinde.sizde anlatrmsnz kacnci gunu neler yaptnZ
Bak ben bildiğin 3 Kasım’da tam regl oldum 6 gün sürdü 26 Kasım da tekrar oldum ve sadece 2 gün çok az oldu ona yerleşme kanaması dedim falan sonra 30 Aralık akşamı testte hamile olduğumu öğrendim
Sen daha cabuk ogrenmissin diimi.
Ederm tabiki inşallah olur
Anlatım tabiki 19 Aralık test verdm negatif çıktı doktoruma sordum ovlasyon sürem geçmiş zor kalırsın hamile dedi normalde 23 aralık adet olmam gerekirken olmadım ilişki yaşadık eşimle nasl olsa hamile kalmam zor diye korunmadık adet olmama 5 gün geçikti geçen ayda öyle olmçtm sonra adet olmştm bi kaç gün diye olurum düşüncesiyle tam 9 gün geçikmiş oldum test yaptm evde çift çizgi çikti yani pozitif sonra emin olamadm yılbaşı günü geldi resmi tatilde diye hastaneyede gidemedm erte gün oldu kan testi verdm o zaman beta değerm 271 çıktı şok olduk eşimle yani hiç beklemeden hamile kalmışım siz her söyleyen ve doktorların dediğine bakmayın Rabbim nasip ettimi ediyor cidden
Yok kız kanda negatif çıktı testte negatif çıktı resmen 1 ay sonra kanda pozitif çıktı
Kesinlikle katiliyorum cok haklisiniz.simdi benim yarrin 8.gun gecikmemin 13 gun sonraya baska bir doktora randevu aldim.eger adet gormez isem gidip baktirmak istiyorum madem kese var neden keseyi atar adetin dedi dr.birdr ben olmazsam adet diince gelirsn o zamn dedi ve adet sokturucu vermedi.cok korkuorum ve cok uzuluorum.birde prof drum
Hayirlisi allahtan iste.benimde yatin 8.gun gecikmemin kandada 0 cikti ama kese görünüo.allahin takdiri.korku ve uzuntu var icimde cok tedrginim
Bak bugün mübarek gün bol bol dua et kuzum eminim rabbim duyacaktır
Insallah canım. Kalbin ve dilin huzur verici.allah razi olsun senden.ilginden.
Yaa ne demek sevindim böyle görmene ben bugün kendime ve bütün hamişlerimize bol bol dua edicem
Bende hepimiz icin inşallah.senin bebis varmi
Var 10+2 yiz ama riskliyiz ablası biraz düşük riski varmış full yatıyorum bı yemek bı wc için kalkıyorum
Aman aman dikkat et duacinim.rabbim kucagina verir inşallah
İnşallah hepimizin sağlıkla hayırlı evlatlarimiz olur