Arkadaşlar patoloji sonucum çıkmış atsam anlarmısınız?
Atın, anlamaya çalışırız
Canım sanırım bebeğin tutunduğu tabaka iltihap olduğu için sağlıklı bir gebelik oluşmamış bebek tutunamamış ama doktorun daha iyi bilgi verecektir. Kürtaj olduğun için 3 ay korunma verebilir. Kese önceden bozulmuş bu yüzden kanaman vardı içerde beklediği için dde enfeksiyon oluşmuş yani bu patoloji sonucunda kesin bri sebep yok ancak genetik bölümüne gidersen bir sorun olup olmadığı anlaşılır
Genelde kürtaj sonuçları bu şekilde çıkıyor parça inceledikten sonra çünkü bozulmuş bir yapı olduğu için. Ama bence üzülmene gerek yok kendini toparladıktan sonra sağlıklı bir gebelik geçirebilirsin
Desidua dokusu, gebelikte kadın vücudunda oluşan özel bir doku türüdür. Normalde, bu doku rahim iç duvarında (endometrium) bulunur ve gebelik sırasında plasentanın oluşumu ve fetüsün beslenmesinde önemli bir rol oynar. Desidua dokusu, döllenmiş yumurtanın rahim duvarına tutunmasını sağlar ve gebelik süresince fetüse besin ve oksijen sağlayan plasentanın gelişimine yardımcı olur. Gebelik sonrasında bu doku atılır ve rahim eski haline döner.
@Glsh arkadaşım merhaba siz de patoloji vermiştiniz tanışmak ister misiniz
Genetik bölümü de tek 1 düşük olduğu zaman incelemiyormuş sadece özel hastaneler inceliyor vücudumda iltihap mı var acaba diye düşünüyorum umarım doktorlar doğru düzgün tedavi uygularlar @Aişe
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. Sizin tanı olarak arkadaşların da dediği gibi iltihaplı bir yapidan bahsediyor belki doktorunuz bir sonraki gebelik için onlem alacaktir. Doktorunuz görmedi sanırım daha sonucunuzu değilmi. Benimde kesem bozulmuştu kontrole gittigimde gördük kurtaj yapildi benim pataloji sonucum daha farkli çıktı. Canınızı sıkmayın elden bisey gelmiyor çünkü
Evet doktor görmedi henüz sonucumu umarım iyi bir önlem alır o parça hepmi iltihaplıydı yoksa düştük başladığında mı iltihaplandı acaba @Glsh
Büyük ihtimal sonrasinda olmuştur. Doktorunuzun önlem almadığını farkederseniz ya siz sorun yada doktorunuzu değiştirin
Öyle yapacağım doktor bulmakta zor
Dualarım seninle
Allah razı olsun @NURAN
Ne demek, sizden de Allah razı olsun
Doğru haklısınız. Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah. Bizi de bilgilendirin
İnşallah teşekkür ediyorum @Glsh
2 düşük var diyin kim bilecek