Patalayacak gibi ağrı🥺

13+3 sabaj bir agri ile uyandim karnim agriyor ciglik atacagim atamiyorum cok kotu bir agri var karjimda kendime dikkat ediyorum neden boyle oldu ki 13 haftada boyle olmasi normal mi agliyorum suan :pensive::pensive:

2 Beğeni

Hiç bilmiyorum bende çok yeni hamileyim ama inşallah bişey yoktur korkma hemen normaldir diye düşünüyorum

1 Beğeni

Doktorun numarası var ise iletişime geçiniz olmadı bir acile gidin dinlenince geçmiyorsa mutlaka aksatmayin

1 Beğeni

Aynen geçmiyorsa en iyisi doktorla görüşmek geçmiş olsun inşallah bişey yoktur içini ferah tut :palms_up_together::blossom:

1 Beğeni

Gecmiyorsa acilden basvurun :face_holding_back_tears: hamilelikte agri dinlenince gecmesi lazim diye biliyorum. Ama sancili siddetli biseyse acilden giris yapin :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Gaz sancısı gelince ben öyle olurdum

Cahillik ne kotü ya soracak kimsemde yok teşekkür ederim :pensive:

Biraz iyi oldum tekrar olursa acildeb gideceğim :sleeping:

1 Beğeni

Hic bilmiyorum ki ne oluyor bana

Iyi olmana sevindim cok sukur :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears: kendine dikkat rt cok cok canim benim :heart_eyes:🩷:face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Teşekkür ederim etmeye çalışıyorum sende kendine dikkat et havalar sogudu :smiling_face_with_three_hearts::kissing_heart:

1 Beğeni

Oyyy cok teşekkürler aynen baya soguk mecbur olmadikca cikmiyorum o kadar soguk :face_holding_back_tears::sweat_smile::cold_face:🩷🩷

Burda kar var onun soğu insani daha çok üşutüyor :cold_face::yawning_face:

1 Beğeni

Şimdi nasılsınız ?