Merhaba, park yatak kullanan annelerin yorumlarını alabilir miyim ? Memnun musunuz,içindeki yatak kısmı ince mi oluyor ya da ekstra yatak alıp kullanılıyor mu?
Merhaba, pregonun park yatağını kullanıyorum çok memnunum..İçindeki yatak kısmı ince değil, İşbir yataktan yatagini da aldık..Her anlamda park yatak çok kullanışlı
Bende park yatak düşünüyorum eşimle bakıyoruz ebebeğe gidince falan eşim mobilya olanından istio bende onu şimdilik erken diyorum eşimin park yatağa sıcak bakmamasının sebebi beşik gibi sallanmıyor sanırım ondan acaba öyle mi detaylı anlatma şansınız var mı ben park yatağın toparlanıp taşınma özelliğinden dolayı istiyorum aslında memlekete falan gidince rahat olsun diye ama bilemedim
Biz de ebebekten Kanz markasının park yatağını aldık. Güzeldi çok beğenerek aldım İnşaAllah kullanınca da memnun kalırım.
Canım bir çok markada sallanır özelliği olan park yataklar var bir de onlara bak istersen. Kurulumda alt ayaklarına bir aparat takıyorsun ve sallanır hale geliyor istersen sabitleyebiliyorsun. Ki sallanır özelliği olmasa da bebişleri sallamaya çok alıştırmayın diyorlar. Dediğiniz gibi avantajlı hem anne yanı beşik oluyor hem de 2-3 yaşına kadar rahat kullanıyor. Ben park yatak tercih ettim 2 yaşından sonra odasını yapacağım zaten o yaşa kadar yalnız kalamayacağı için öncelik bu oldu
Ya şöyle, sallanma özelliği var ben prego Miami 8040 kullanıyorum, fakat hiç bu özelliği kullanmadım çünkü çocuğum sallanmadan uykusu gelince kendisi uyuyor darısı başınıza alışkın olduğu için geceleri beşiğinde yatıyor özel bjr durum olduğunda odalar arası beşiği kendim bile taşıyabiliyorum çok hafif, tekerlekleri sayesinde çekerken de sorun yaşamıyorum.Yan kenarliklarin yüksekliği iyi şuan 6 aylık ve emeklemeye çalışıyor içinde, anne yani olarak kullanıyorum diğer tarafı, dönencesi güzel onu aktif kullanıyoruz, izlemeyi, onu tutmayı vs çok seviyor.Olumsuz olarak yani söyleyebileceğim birşey de yok açıkçası ilerleyen dönemde alt kademeye alacağım üstte düşme yasamamasi için..Alt kısmı oyun parkı ama kullanmayiz büyük ihtimalle ben direk yatağı aşağı alacağım dediğim gibi..Mobilya elbette görüntü olarak çok şık, taşınması anlamında da büyük modeller özellikle demonte olmadan taşınmaz ve agirlar.Bende çok arastiriyordum, hayırlısı olsun hakkınızda en tatlı alışverişler
Aslında çok doğru da nedense bi ısınamadı her gittiğimzde bakıyoruz biz tayine gideceğiz 1 1.5 aya şimdiden bakıyoruz gidince direkt alalım diye bende büyüyünce mobilya oda düşünüyorum da bakalım inşallah en iyi olanı seçip alabiliriz pişman olmayız
Anladım çok teşekkür ederim ben bu dediğiniz markaya da bi bakayım inşallah inşallah sonunda sizin gibi memnun kalacağmz bir model seçebiliriz oto koltuğunu prego aldık güzel görünüyor beşik ve bebek arabası var sırada onu da artık tayine gittikten sonra ama şimdiden araştıraym gittikten sonra pek bişey kalmıyor doğuma
Oto koltuğunu bende prego aldım, inşallah içinize sineni bulursunuz, güle güle kullanin