Kizlar merhaba ben elele nin madre anne yanı park yatak modelini siparis vereceğim alan kullanan varmı acaba önerirmisiniz ?
Henüz kullanmadım fakat bende bu markayı tercih ettim kurulumunu yapıp geri kaldırdım gayet sağlam ve güzel bir beşik
Öylemi sevindim güzel günlerde kullanalım inşallah
Amin inşallah bebişlerimiz de sever inşallah
Benim aldığım park yatakta bundan 3 aydır kullqmıyorum ve çok memnunum.
Biz de Elele madreyi aldık sitesinde başka sitelerde YouTubeda kullanıcı yorumları hep olumluydu daha kullanmadık ama memnun kalacağımızı düşünüyorum kendi sitesinden sipariş ettik yatak hediyesiyle geliyor
Teşekkürler kızlar
Kraft near me aldık sağlam güzel bence park yatakların tek sorunu sallanması beşik devrilecek gibi duruyor
Sallama aparatıyla mı öyle oluyor? Biz sallama aparatını açmadık açalım mı diyorduk tam da
Evet açınca öyle oluyor
Açmayalım o zaman biz de
Bende aynı beşikten aldım kumaşı malzemeleri çok güzel ve kaliteli çok memnun kaldım inşallah bebişimde sever
Fiyati nedir bu besiklerin
Ben de elele madre park yatak aldim kendi sitesinden yaninda yatak hediyesi vardi. Henuz kullanmadik ama kurup denedik gayet sağlam ve şık görünüyor.
Hangi beşik
Bende Elele bonte olanı aldım kullanmadım henüz ama araştırarak aldım çoğu kişi memnuniyet belirtmişti