Park yatak öneri

Kizlar merhaba ben elele nin madre anne yanı park yatak modelini siparis vereceğim alan kullanan varmı acaba önerirmisiniz ?

2 Beğeni

Hatta görselide bu yatağın​:hibiscus:

1 Beğeni

Henüz kullanmadım fakat bende bu markayı tercih ettim kurulumunu yapıp geri kaldırdım gayet sağlam ve güzel bir beşik :sparkles:

2 Beğeni

Öylemi sevindim güzel günlerde kullanalım inşallah

2 Beğeni

Amin inşallah bebişlerimiz de sever inşallah

1 Beğeni

Benim aldığım park yatakta bundan 3 aydır kullqmıyorum ve çok memnunum.

2 Beğeni

Biz de Elele madreyi aldık sitesinde başka sitelerde YouTubeda kullanıcı yorumları hep olumluydu daha kullanmadık ama memnun kalacağımızı düşünüyorum kendi sitesinden sipariş ettik yatak hediyesiyle geliyor

2 Beğeni

Teşekkürler kızlar :hibiscus::hibiscus:

Kraft near me aldık sağlam güzel bence park yatakların tek sorunu sallanması beşik devrilecek gibi duruyor

Sallama aparatıyla mı öyle oluyor? Biz sallama aparatını açmadık açalım mı diyorduk tam da​:joy:

Evet açınca öyle oluyor

8872311586866_1685714444107 (1)

Açmayalım o zaman biz de​:joy:

1 Beğeni

Bende aynı beşikten aldım kumaşı malzemeleri çok güzel ve kaliteli çok memnun kaldım inşallah bebişimde sever​:face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Fiyati nedir bu besiklerin

Ben de elele madre park yatak aldim kendi sitesinden yaninda yatak hediyesi vardi. Henuz kullanmadik ama kurup denedik gayet sağlam ve şık görünüyor.

1 Beğeni

Hangi beşik

Bende Elele bonte olanı aldım kullanmadım henüz ama araştırarak aldım çoğu kişi memnuniyet belirtmişti

2 Beğeni