Arkadaslar cok ozur diliyerek soruyorum 9.haftada esimle iliskimiz bebege zarar verirmi sizce daha onceleri doktor yasaklamisti kese etrafinda kanama oldugu icin ama en son kontrolde kanama durmus hersey iyi dedi iliski yasak demedi ve ayni doktor degildi ama dusuk tehlikem yok sanirim progestanida yazmadi gerek duymadi onceden kullandigimi soyledim birakabilirsin sorun yok suan dedi
Bence dikkat etmelisin en azından 4. Ayına kadar şuan yeni hamilesin düşük tehlikelin olabilir kanaman olmuş önceden tekrarlayabiliyor bazen o yüzden dikkat et bide canım bunda özür dileyecek bişey yok gayet normal doğanın konunu bu
Kese etrafinda kanama vardi sonra gecmis sadece ayiptir solemesi esimle aramisda o munasebet gecti suanlik sanci agri yok ama ben korktum bebege bisey olur kalbi falan durur Allah korusun
Benim hiç bir riskim olmamasına rağmen doktorum 4.ay bitene kadar ilişki yasak dedi bence eşin anlayışlı davranmalı bir kaç ay idare edebilirsiniz
Merhaba öncelikle bir hemşire anne olarak söylüyorum ikinci gebeliğim gebelikte cinsellik son derece normal ve gayet güvenlidir herhangi bir kanama düşük tehdidi olmadığı sürece gebeliğin son 4 haftasına kadar korkmanıza gerek yok ayrıca belirttiğiniz gibi Protestan yazılmamış demekki her şey yolunda her gebelik bir olmuyor hiç korkmayın ilk gebeligimde bebeğim rahmime düştüğünden dört ayına kadar kanamam düşük tehdidim vardı bir hayli zor geçti .Şimdi ise ikinci gebeliğim yaklaşık 12 haftaligiz hamile olduguma bile inanamıyorum Vel hasıl korkmayin lütfen siz korktukca eşiniz daha çok korkup uzulebilir sağlıklı günler dilerim
Böyle bişey söz konusu değildir çünkü bebeğin etrafını saran zar ve amniyotik sıvı bebeği herşeyden korur bebek cinsel ilişkiden rahatsız olmaz sadece cinsel ilişki sırasında sizi zorlayacak pozisyonlar olmamalı bebeğe baskı yapmamalıdır.Aksine annenin mutlu olduğu her an bebek daha çok gelişir ve büyür lütfen korkularımızı bir kenara bırakıp bu sürecin tadını çıkaralım sevgiler
Cinsel ilişki zamanı babanın organı bebeğe asla ulaşamaz.
Sadece doktorlar ilk 3 ay düşük riski olduğu için cinsel ilişki zamanı dikkatli olmak gerektiğini söylüyor. Çünki bebiş daha yerleşme aşamasında