Özel hastane doğum paketi

Merhabalar, özel sigorta şirketlerinden doğum paketi alan var mı?

1 Beğeni

Ben hamilelikten önce yaptırmiştım

1 Beğeni

Ben direkt hatanenin doğum paketini aldım. Arkadaşım Allianz sigorta yaptırsı ama araya birilerini sokarak. İstediği sigorta hamile kaldıktan sonra olmuyordu.

Hastanelerin çoğunda paket var. Bence onları değerlendirebilirsiniz

1 Beğeni

Hastanemi aradım sadece doğum için yatış ve o gün operasyonu kapsıyomuş sigortacı ilede görüştüm bulunduğum ilde poliçe doğum paketi anlaşması yapan firma yokmuş

Özel sigorta şirketleri hamilelik döneminde alınan pakette doğumu karşılamıyormuş.

1 Beğeni

Bazı firmalar 20 haftaya kadar karşılıyor diye biliyorum bazılarında 3 -6 ay bir yıl gibi şart olabiliyormuş. Görüştüğüm sigortacı kendi eşimde 1ay önce doğum yaptı içinde olmama rağmen bizde yararlanamadık küçük illerde rekabet olmadığından firmalarla anlaşma sağlamıyorlar dedi

1 Beğeni

Hatta şu an sadece hamilelik döneminde alınanları değil, genel anlamda doğumu ve gebelik muayenelerini de karşılamıyor. 3-5 bin lira farkla gebelik muayenesini ve doğum ücretini ekliyorlar. Eltim yeni hamile, sigorta yaptıracaktı, kaç gündür bana atıyorlar evrakları, ordan okudum hep. Tam sapıtmış yani sigorta şirketleri

1 Beğeni