Merhabalar, özel sigorta şirketlerinden doğum paketi alan var mı?
Ben hamilelikten önce yaptırmiştım
Ben direkt hatanenin doğum paketini aldım. Arkadaşım Allianz sigorta yaptırsı ama araya birilerini sokarak. İstediği sigorta hamile kaldıktan sonra olmuyordu.
Hastanelerin çoğunda paket var. Bence onları değerlendirebilirsiniz
Hastanemi aradım sadece doğum için yatış ve o gün operasyonu kapsıyomuş sigortacı ilede görüştüm bulunduğum ilde poliçe doğum paketi anlaşması yapan firma yokmuş
Özel sigorta şirketleri hamilelik döneminde alınan pakette doğumu karşılamıyormuş.
Bazı firmalar 20 haftaya kadar karşılıyor diye biliyorum bazılarında 3 -6 ay bir yıl gibi şart olabiliyormuş. Görüştüğüm sigortacı kendi eşimde 1ay önce doğum yaptı içinde olmama rağmen bizde yararlanamadık küçük illerde rekabet olmadığından firmalarla anlaşma sağlamıyorlar dedi
Hatta şu an sadece hamilelik döneminde alınanları değil, genel anlamda doğumu ve gebelik muayenelerini de karşılamıyor. 3-5 bin lira farkla gebelik muayenesini ve doğum ücretini ekliyorlar. Eltim yeni hamile, sigorta yaptıracaktı, kaç gündür bana atıyorlar evrakları, ordan okudum hep. Tam sapıtmış yani sigorta şirketleri