Merhaba hanımlar bugün bizim evlilik yıl dönümümüz. Haliyle akşama güzel bir yemek yapmamız lazım ne önerirsiniz basit kolay çok yormayan tarifiniz var mı?
Canimmm evlilik yıl dönümünüz kutlu olsum nasil bisey yapmayi düşünüyorsun ona göre öneri sunalim
Evde bir çok sebzeden var yoksa da tarladan bir koşu alırım tüm önerilere açığım. Etli yemek önerilerine de açığım. Henüz et de almadım. Tatlı olarak birlikte pasta yapıcaz
Sebzeli tavuk sote yapabilirsin yanina güzel bi prinç pilavi yakışır bence
Bence basemel soslu kağıt kebabı yanına pilav çorba olarak yoğurt çorbası bir kaç meze havuç tarator patlıcan biber köz salatası
Hem davet sofrasına hem özel güne yakışan bı tabak oluyor görselde bence bugün ıspanak yapmayacak olsam yapardım canım istedi simdi
Patates püresi üstüne de et soteleyebilirsiniz ya da misket köfte yapabilirsiniz hem güzel hemde ağır yapımı da basit
Yeni gördüm yıldönümünüz kutlu olsun
Ne yemek yaptın merak ettim daha güzel sağlıklı mutlu huzurlu çocuğunuzla birlikte daha bir sürü vakitlere inşallah
İslim kebabı altına patates püresi eşliğinde, yanınada pilav
Tavuk yanına patates ekleyip fırına ata bilirsin güzel oluyor. @Cansu
Teşekkür ederim arkadaşım
Günay çok huysuzlandı. Eşim erken gelmişti. Yemek konusunda önerimi sundum. Kanat kızartması yiyelim mi dedi. Bi pasta yaptık bir de kanat kızarttık üstüne sos döktük yedik. Hepinize teşekkür ederim
Afiyet olsun ahh huylarim anneme benziyor gidfikce galiba @Cansu taşa terliksiz basma demiyim diyorum ama elim yazıyor valla
Annem dese çok göze batar da sen diyince mutlu oluyorum Ben hiç terliksiz gezmem. Yerler temiz yeni temizledim ama bana yine de pis geliyor. Ayağım yere değerse pislenir diye terlik giyiyorum
Afiyet olsun dafa nice güzel yıllarınıza inşallah
Amin Teşekkür ederim
Ohhh afiyet bal olsun ağzınızın tadı hiç bozulmasın ak saclı dede nine oldugunuz mutlu huzurlu günlere insalahh
Amin Teşekkür ederim
Annemde hep o huy vardır çorap giy terlik giy taşa basma galiba bende onun gibi oluyorum yavaş yavaş