Özel gün yemek önerisi 👩🏻‍🍳

Merhaba hanımlar bugün bizim evlilik yıl dönümümüz. Haliyle akşama güzel bir yemek yapmamız lazım ne önerirsiniz basit kolay çok yormayan tarifiniz var mı?

4 Beğeni

Canimmm evlilik yıl dönümünüz kutlu olsum nasil bisey yapmayi düşünüyorsun ona göre öneri sunalim :smiling_face::smiling_face:

2 Beğeni

Evde bir çok sebzeden var yoksa da tarladan bir koşu alırım tüm önerilere açığım. Etli yemek önerilerine de açığım. Henüz et de almadım. Tatlı olarak birlikte pasta yapıcaz :blush:

3 Beğeni

Sebzeli tavuk sote yapabilirsin yanina güzel bi prinç pilavi yakışır bence :smiling_face:

4 Beğeni

Bence basemel soslu kağıt kebabı yanına pilav çorba olarak yoğurt çorbası bir kaç meze havuç tarator patlıcan biber köz salatası

2 Beğeni

Hem davet sofrasına hem özel güne yakışan bı tabak oluyor görselde bence bugün ıspanak yapmayacak olsam yapardım canım istedi simdi

2 Beğeni

Patates püresi üstüne de et soteleyebilirsiniz ya da misket köfte yapabilirsiniz hem güzel hemde ağır yapımı da basit

3 Beğeni

Yeni gördüm :person_facepalming:yıldönümünüz kutlu olsun​:nazar_amulet::white_heart:

2 Beğeni

Ne yemek yaptın merak ettim daha güzel sağlıklı mutlu huzurlu çocuğunuzla birlikte daha bir sürü vakitlere inşallah :blossom:

2 Beğeni

İslim kebabı altına patates püresi eşliğinde, yanınada pilav :joy:

1 Beğeni

Tavuk yanına patates ekleyip fırına ata bilirsin güzel oluyor.:slightly_smiling_face: @Cansu

Teşekkür ederim arkadaşım :star_struck::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Günay çok huysuzlandı. Eşim erken gelmişti. Yemek konusunda önerimi sundum. Kanat kızartması yiyelim mi dedi. Bi pasta yaptık bir de kanat kızarttık üstüne sos döktük yedik. Hepinize teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

4 Beğeni

Afiyet olsun ahh huylarim anneme benziyor gidfikce galiba @Cansu taşa terliksiz basma​:joy::joy::joy: demiyim diyorum ama elim yazıyor valla​:joy:

2 Beğeni

Annem dese çok göze batar da sen diyince mutlu oluyorum​:smiling_face_with_three_hearts: Ben hiç terliksiz gezmem. Yerler temiz yeni temizledim ama bana yine de pis geliyor. Ayağım yere değerse pislenir diye terlik giyiyorum :face_in_clouds::slightly_frowning_face:

1 Beğeni

Afiyet olsun dafa nice güzel yıllarınıza inşallah :two_hearts:

3 Beğeni

Amin Teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Ohhh afiyet bal olsun ağzınızın tadı hiç bozulmasın ak saclı dede nine oldugunuz mutlu huzurlu günlere insalahh :heart::heart::smiling_face::smiling_face:

3 Beğeni

Amin Teşekkür ederim :star_struck::rose:

3 Beğeni

Annemde hep o huy vardır çorap giy terlik giy taşa basma galiba bende onun gibi oluyorum yavaş yavaş :joy::joy::joy::joy:

2 Beğeni