Oruçlu olanalr

Kızlar 7 aylık hamileyim oruç tutan varmı Benim gibi

1. aydayım bende tutmaya başladım inşallah sıkıntısız sağlıkla tamamlarız :heart:
2 Beğeni

İnşallah canım oruçtan önce midem bulanirdi şimdi şükür bişey yok

1 Beğeni

6.ayıma girdim bugün orucum, şükür şimdilik iyiyim inşallah sonuna kadar da böyle gider, biraz kıpırdıyo karnımda, oruçlu değlkende hiç selam vermiyordu bebşim :upside_down_face:

Evet bende doğru düzgün yemek yemeye başlayamamıştım bir türlü. Bulantılar geçeli 1 2 hafta oluyor ama yemeğe karşı ısınamadım. Paketli şeylere gidiyordu elim sürekli. Sahur iftar düzeniyle normalden daha iyi yiyeceğimi düşünüyorum :melting_face:

1 Beğeni

Sahur iftar arasında elinizden suyu eksik etmeyin en önemlisi o şu an 2 litreyi tamamlamaya çalıştım dün bugünde öyle yapcam

Bende tuttum 27+5 iyi gidiyor şuanlık

Benimki de hareketliydi bugün :heart_eyes: normalde açken ve ben yatmıyorken hareket etmez ama bugün maşallah kuranı kerim okurken bile hareketlerini hissettim :sparkling_heart:

2 Beğeni

Allah kabul etsin, eeee ozaman karnı toktu uyuyordu, kendini belli etmiyordu şimdi, dürtüyor :grin:

2 Beğeni

Doktora gideceğim değerlerine baksın ultrasonda falan eğer onerirse tutmaya devam ederim tabi yada ara ara tutarim

Bnde 7 aylık ve tuttum allh kabul etsin cümlemizin inşallah

1 Beğeni

Ara ara tutarsan iyi olur cnm âmâ üst üste tutma bence çünkü bebek büyüdü ve daha çok yemeye ihtiyacı var ki suyunda allh göstermesin azalma olabilir ara ara tutmak daha iyi olur bn de öyle düşünüyorum alimler bile çocuğunuzun vebalini almayın demiş farz deil bize allh kabul etsin inşallah :palms_up_together::smiling_face_with_three_hearts::heart: