Oruçlu hamişler 😍

Hanımlarr kimler bugün oruçlu halsiz yatıyor :smile:

2 Beğeni

Allah kabul etsin :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Beeen…:face_holding_back_tears::yawning_face:

Allah kabul etsin canım :heart:

Bende tuttum 27+5 şuan gayet iyiyim halsizlik yok :nazar_amulet:

Maşallah darısı başıma :palms_up_together:t2:

Tuttum ama halsizlik var. İnşallah bişey olmaz bebeğin kilo aldığı döneme denk geldi oruç. 25 haftalıgim. Normalde kıpır kıpır karnımda. Ama bugün ben açım diye o da durgun

Amin canımsın​:slightly_smiling_face:

Biz maşallah atıyoruz :slightly_smiling_face:

Rabbim kabul etsin kolaylık versin hamişler :palms_up_together:t2::hugs:

Bebişinde alışır rabbimin izniyle

Amin cümlemizin

Ben​:raised_back_of_hand:Allahıma çok şükür hemde çalışıyorum çok rahat geçiyor günüm kolaylık veren Allahıma şükürler olsun​:palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:Herkesin niyeti kabul olsun inşallah​:palms_up_together:

1 Beğeni

Maşallah canım ramazanın sonuna kadar iyi geçsin hepimizin inşallah amin

2 Beğeni

Aminnnnn inşallah :palms_up_together:t2:

1 Beğeni

Ben tutmadim cok acıkıyorum bide vücudum susuz kalıyor gun Içinde hep su içmem gerekiyor Ya Rabb’im günah yazmasın bir de tam beslenme zamanı olduğu için bebişin eşim de tutma kazasını tutarsın dedi �nşallah Rabbimin gücüne gitmez​:face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Tutamıyorsan zorlama kendini canım kimini etkılerken kimini etkilemıyor bu anneye ve bebişin durumuna göre değişebiliyor bizim dinimiz o kadar güzel bir din ki Allahım annenin korkmasını bebegi için endişe etmesinden dolayı bile tutmayabilirsin oysaki sen tutamıyorum diyorsun kendini iyi hissedince bebişini kucagına aldıktan sonra kaza edersin üzülme Allah kalbini biliyor sonuçta :palms_up_together::palms_up_together:

3 Beğeni

Kesinlikle oyle tutucam mutlaka zaten bugun cok istemistim tutmak allah da biliyo ama cesaret edemedim ac kalinca cok tekme atiyo bebegim durmuyo acken ama inslalah tutucam​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Allah kabul etsin… bende oruçluyum

1 Beğeni

Rabbim hepimizin orucunu kabul etsin

1 Beğeni