Online bebek alışverişi

Arkadaşlar size sorum olacak.

Ben bugun ilk defa onlayn alış veriş yaptım.

2 tane kıyafet seçmiştim bebeğime. Geldi ama diğerinin ölçüsü ben verdiğim ölçüden büyük gelmişti. Ben 3-6aylık için sifariş etmiştim.onlar ise 12 aylık için göndermişti. Sorunu onlara bildirdiğimde bana dedilerki. Bazı kumaşların dikişi öyle oluyor ki büyük giydirilmeli ayından . Mesela 6 aylik sifariş etdiysem 12 aylik veriyoruz dedi bazı kumaşları.

Kiyafete bakdım 12 ay deli oldum ki bu ne el kadar bebek bunu nasıl giysin. Onlara sordum giydirin bakın dedigimizi daha iyi anlayacaksınız dediler bana. Giydirdim gerçekten tıpa tıp uzerine oldu kiyafet.

Çok Şaşırdım .

Sizde boyle durumla karşılaştınızmı ? Dedikleri gibimi gerçekten?ne düşünüyorsunuz.

1 Beğeni

Böyle bir saçmalık olamaz bence iade edin. Ben mesela 3-6 aylık sipariş verdim yikadiktan sonra çektiğini gördüm de bunu ilk defa duydum

1 Beğeni

İnanırmısınız ilk sifarişimde Kusur lu kıayfet getirdiler. İade etdim.

Paramı verin istemiyorum kıyafet sizden dedim . Özü dileriz bir daha olmaz diyip değiştire biliriz dediler. Başka bir kıyafet istedim bende.

Bud boyle cıktı. Ama gercekten 6 aylik istedim 12 aylik gondermişler. Sordugumda kumä frki yuzunden bebegin uzerine olsun diye öyle yapıyoruz bbiz biliyoruz dediler. Giydirdiğimde gercekten uzerine oldu şaşırdım. Sizede bi sorayım ıstedim. Teşekkür ederim konumu onemsediğiniz için.

Bakın ben Lolonstan alıyorum genelde de trendyoldan alıyorum lolonsa da bakım isterseniz bide e bebek

1 Beğeni

Teşekkür ederim.

1 Beğeni

Kalıplarında sorun var galiba. Ben 3 aylık bebeğe 9 aylık bebek kıyafeti giydiriyorum. Bence kalıplarında sorun var. Hangi markada bu sorunu yaşadınız

1 Beğeni

Murat baby markası. Evet kalıpdan dolayıymış dediler. Bende 3 aylik çocuğa murat baby n kıyafetlerini 9 aylık giydiriyorum. 9-12inanasım gelmiyor hala.

1 Beğeni

ben 3 aylık bebeğime 1 yaş body giydiriyorum​:rofl::rofl:

1 Beğeni

@Sevane @Nergiz13 neden böyle yapıyorlar ki uyku tulumu alıcam sırf bu yüzden beden seçemiyorum.

2 Beğeni

Bende bilmiyorum vallahi. O yüzden onlayn alışveriş yaparsam mutlaka ayını biraz büyük diyeceğim.:neutral_face:

1 Beğeni

Online alışverişte bende hep büyük alıyorum sadece bebek değil kizimada alırken büyük alıyorum kalıplar çok dar sanki bilerek yapıyorlar iki kere gitsinler tekrar alsınlar​:thinking: diye bence

3 Beğeni

Bir tek defacto kıyafetleri beden ićin uygun geldi

2 Beğeni