Merhaba hanımlar aranızda oksapar kan sulandırıcı kullanan var mı?
Ben artık bunu kullanmaktan çok sıkıldım. Son 24 gün kaldı ama yetti canıma
Merhaba ben kullanıyorum ilk günden beri henuz daha üçüncü ayındayım ama simdiden iğne yapılan yer sertleşti ve iğne cok zor giriyor deriye bende hamileliğin sonuna kadar ne yapacağım böyle diye düşünüyorum…
Merhaba @Özlem hoşgeldin
Birbirimizi anladığımız için çok memnunum
Bende de sertlik var ama çok hafif.
Kendimde kullandığım püf noktaları seninle paylaşmak isterim.
Her gün bir yere yapıyorum.
1.gün göbeğimin sağı
2.gün göbeğimin solu
3.gün sağ kol
4.gün sol kol
Bu sekilde döngüye devam ediyorum.
İğneyi patırma niyeti ile dokunduruyorum. Bu igneyi batırmaya devam edersem canım acıyacak dediğim zaman başka bir yere vuruyorum.
Bende de bazen morarmalar oluyor.
Morarmış yere morarma geçesiye kadar momarmamış yerleri tercih ediyorum. Şuan nokta şeklinde 3 tane morarmam var.
Koluma vuracağım zaman yağlı bıngıl kısımı elimle tafif turafı kaldırıp sandalyenin köşesine dayıyorum o şekilde vuruyorum.
Ben hafif kiloluyum ilk defa kilolu olduğum için mutlu oldum. Senin de yağlı kısımların varsa orası daha az hatta bazen hiç acıtmıyor.
Senin de püf noktaların var mı?
Merhaba Bende kulniyorum artıq 3 ay olucak Bende de Morarma var
Bende çok az var. Yukarda anlattığım şekilde yapıyorum. Göbek deliği yanına 4 parmak koyuyorum. Dışarda kalan kısıma yapıyorum. Aşagı kısım yağlı olduğu için orayı tercih ediyorum. Size fotoğrafını attım
Oksapar kullananlar bu kadar mı hanımlar
Ben bastan beri sadece koldan vuruyorum doktor oyle demisti diye ama dediğin mantıklı bende bu sekilde deneyeceğim bende hiç püf noktası yok alışmaya çalışıyorum iğnelere ama alışılacak gibi de değil bende pek yağ olmadığında belki daha fazla sertleşiyor bilemiyorum
Ben de hep bebeğimin sağlığı için diye diye bugünlere geldim.
Bende kullaniyorum kollarim mosmor oldu ama yeterki bebegim saglikli olsun bunlar gecer insallah bu arada yarin konturolüm var dua edin güzel gecsin ne olur