Selamlar hamilelikte oje sürüyor musunuz? Ben normalde kalıcı oje yaptırıyordum çıkarttırdım hamile olduğumu öğrenince doktorum normal oje kullanabilirsin dedi siz ne yaptınız acaba ne zaman oje sürdünüz?
Arada sirada sürüyorum eskiden ojesiz gunum geçmezdi
Ya kalıcı oje , jel tırnak gebe olmasanda zararlı bir uygulama ben normal oje sürüyorum. Sadece haftanın her günü ojeli gezmiyorum çünkü biraz tırnak hava alsın diye.
27yaşımdayım ve liseden beri bir gün bile ojesiz gezmedim alışık değilim 2,5senedir de kalıcı oje kullanıyordum ilk kez çıkarttırdım bu süre içerisinde normal oje sürdüm arada çıkartıp hava aldırayım bari
Arada suruyorum ben suan tirnaklarimda var hatta
Kokusunu solumayın diyorlar camda bile surunce koku oluyo o sirada ojeden gelen bi koku var sonuçta Ben mi abartıyorum o kadarcıktan bi sey olmaz herhalde sonra odayı havalandırmaya bırakıyorum içeride durmuyorum yani koku çıkana kadar
Yani biraz dikkat ederek sürersek arada birsey olmaz insallah
Yves Rocher’in ojelerini kullanıyordum. Vegan olan temiz içerikli. 34 yaşındayım 19 yaşından beri her gün oje kullanmışımdır. Hamileyken ilk baktığım şeydi
Ben ara sıra sürerdim,şimdi bebişten saçımı taramaya vakit zor buluyorum
Canım benim al benden de o kadar. Neyse canları sağolsun bebelerin
Ay ben yazacaktım temiz içerikli olanı kullanıyorum kullanırsam ama genel olarak makyaj ve ojeden uzak durmaya çalışıyorum
Makyaj normalde de yapmadığım için ojeyi sorun etmedim. Ama oje sürmezsem hiç mutlu olmam
Ojeli eller var mı peki hadi elleri görelim ben çok özendim oje almaya gidiyorum
Oje sürmeyi severim. Ama çok uzun süre kalmaz iki üç gün falan kalır sonra silerim. Bir kaç gün tırnaklarım dinlenir tekrar sürerim. Bu hamileliğe özgü değil normalde de böyleydi. Makyaj olarak da rimel, ruj ve allık severim. Hafif makyaj yaparım çok abartmadığımız sürece bir zararı olmaz. Her şeyin fazlası hem bize hem bebişe zararlı olur.
Tırnaklarımı çok uzun da kullanamam çünkü klavye kullanırken beni yavaşlatıyor.
Biz evde papagan besliyoruz onlar ojeli tirnaklardan korktuklari icin 4 5 yildir surmuyorum ozel gunlerde sadece yapistirmali takma tirnak kullaniyorum. daha rahat oluyor aseton kokusu beni cok rahatsiz ediyordu.
Çoook güzel
Özel bir durum (düğün, yıl dönümleri veya tatil) olmadığı sürece kullanmıyor çok severim ama
Hamilelikte ilk bıraktığım şeyler Nescafe tamamen yok türk kahvesi günlük 3 fincandan 1 fincana inmek ve oje ojesiz gezmezdim ama kokusu bile yetti hemde pimpirikli eşim olunca dedim tamm sürmüyorum özel günlerde ince kat sürüp hevesimi aldım daha da aramadım