Merhaba hanımlar nasılsınız. Hepimiz zamanında öğrenci olduk sizin öğretmenleriniz nasıldı sever miydiniz
Hala ilkokul öğretmenimle görüşürüm ve tek görüşen öğrencisi de benim
Dile kolay 19 yıl oldu
Sen sever miydin arkadaşım ?
Ben de ilkokul öğretmenimle hala görüşürüm mezuniyetime geldi, kız istemede ondan istediler beni, hatta bir de nikah şahidimdi Çok başkadır yeri bende, hep derdim ailemizin 5.üyesi diye
Çok güzel izler bırakanlar da var hayatımda, kötü anılar biriktirdiklerim de. Umarım güzel izler bırakan, güzel dokunuşları olan bir öğretmen olarak kalırım hep çocuklarımın hayatında
Benim yüzüm öğretmenlerden yana hiç gülmedi ilk öğrentmenim obsesifti devamlı sınıf temizletip elelrini yıkatırdı elimize cetvel ile vururdu. Adı Hülya. Yolda görsem suratına tükürücem. Yaşadıklarını yaşatmadan can veremesin. Bu kadın yüzünden okul değiştirdik. Yeni okulumda da öğretmenim sadece favori öğrencileri ile ilgilenirdi. Pis karı adı sibeldi. Sonra 6. Sınıf olduk her dersin bir öğretmeni oldu. Lise zamanımda sevdiğim öğretminim oldu adı Nuran’dı annem gelip beni şikayet ederdi hocam da yapsın ne olacak ki derdi. Beni bilerek dersten bıraktı istersem yüksek notlar alabileceğimi gostermek için yaptı. Öğretmen olup da hakkını vererek yapan çok az hoca var
Ben de kimya öğretmeniyim. Günümüz kutlu olsun
Ne acı değil mi yıllar sonra anlatılan öğretilenden çok bize nasıl davranıldığı aklımızda kalıyor
Ah yaa ne üzücü bir çocuğun hayatında böyle travmalar bırakılması inşallah Günay kuşum güzel öğretmenlerle karşılaşır hayatı boyunca
İlk okul öğretmenimle görüsüyorum hala okul zamaninda da severdi beni ilk okulda öğretmenler gününde ona bi şiir yazmiştim kendim hala duvarinda asılıdır bende yeri cook baskadır
En güzel anıların olması gerektigi zamanda travman olmus senin ilk okulda sevmezsen öğretmenini baska öğretmene de ısınamıyorsun
Öğretmenler günün kutlu olsun canım
Teşekkürler arkadaşım
İlk okulu pek hatırlamıyorum ama lise öğretmenlerimin bazılarını çok severdim diğerleri de tam tersi okulu zindan çevirirlerdi resmen. Bazıları beni hala sorup selam gönderir hep. Daha sonra aynı okulda staj yaptım hayat işte okuduğum okula öğretmen olarak dönmüştüm zamanında.
İlk okul öğretmenimin göz bebeğiydim oda benim için değerliydi. Seadet ögretmenim. Bazı sebeplerden dolayı 2 sene okula gidemedim. 2 yıl Sonra gitdim ama evlendiğini ve başka şehire taşındığını öğrnmiştim ve üzülmüş tüm. Onunla karşılaşıp konuşmak çom isterim. Bir gün karşılaşırsam mutlaka hep goruşeceğimdir. Ama onu bir daha gore bileceğimi sanmıyorum. Kısmet!
İlkokul birinci sınıf öğretmenimle görüşüyoruz. Kendisi Mersinde şuan. Ben erzurumdayim. Geçen yıl Karadeniz gezisine çıkmışlar eşiyle ve supriz şekilde beni görmeye geldi ta evime kadar. Yaşlanmisti ilk tanıyamadım sonradan tanıdım sarıldık aglastik çok şaşırmıştım. Ben ilk atandigi yerde ilk öğrencilerinden biriydim. Giderken de çok ağlamıştım. O yüzden unutmamis beni. Neden bilmiyorum ama bağ kurduğum tek öğretmen kendisi.
Adı Nuran’dı demek Adaşımdan kötü bir öğretmen olmasını beklemezdim
Okurken ben de duygulandım
Sosyal medyadan bulursun belki, denedin mi hiç ?
Vaayy ne havalı okuduğun okulda öğretmen olmak
Yaaa ne kadar güzel bir duygu değil mi ?
Hemde nasil bana öğretmenligi aşılayan kadin umarim Rabbimm cocuklarımızın karşısına da böyle öğretmenler çıkarsın