Oğluşummm Doğduuu

Merhaba anneler Allahım sonunda banada buraya doğum hikayemi yazmayı nasip ettirdi. 6 Aralıkta kontrol için hastaneye gittim. Nst de hareket gözükse bile ultrasonda hareket gözükmedi ve bir hafta içinde 600 gr ala bebeğimizi ertesi gün için sezeryanla alma kararı alındı. Yani 38+1 de alındı bebeğim. Kontrole gittiğimde hiç bir doğum belirtim yoktu sancı açılma vs. Ertesi gün epidural olmak üzere sabah 10 gibi hastaneye gittim 11.30 gibi yatışım yapıldı ve 12.49 da oğluşum doğdu. Epidural olduğu için bebeğimimo anda gördüm bir kere öptüm herşey çok güzeldi o kadar tatlıydı ki anlatamam. Bugün 5.gün olmasına rağmen hala bebeğimi kıcağıma alamadım çünkü ciğerleribe fazla su kaçtığı için hala küvezde yatıyor. İnşallahh Allahım acil şifalar verir ve yavrumm artık evimize gelir. Dualarınızı esirgemeyin lütfen :pray:

25 Beğeni

Allah sağlıklı güzel ömür versin inşallah hemen bebeğine kavuşursun senin de lohusalığın hayırlı olsun :partying_face::rose::heart:

2 Beğeni

Allah analı babalı güzel günlerde büyümesini nasip etsin canım bir an önce kavuş yavruna sağlıkla evinize gitmeyi nasip etsin rabbim hemen iyileşsin kuzucuk sende kucagina al :blush::hugs: koklaşın doya doya

2 Beğeni

Teşekkür ederim @Cansu ve @Fatma26 inşallahhh dediğiniz gibi biran önce kavuşabilirim yavruma :pray:

2 Beğeni

Rabbim şifalar versin tez zamanda kavuşursunuz inşallah bebişinize :heart:

2 Beğeni

Rabbim analı babalı büyütsün inşallah bir an önce size kavuştursun sağlıklı güzel bi ömür nasip etsin inşallah :two_hearts:

2 Beğeni

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün​:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Allah analı babalı büyütsün canım inşallah Rabbim Bir an önce kucağına almayı nasip etsin. Doktorlar ne zaman çıkacağına dair bir şey dediler mi hiç

2 Beğeni

Gözünüz aydın Allah acil şifa versin de bebişe tez vakitte kavuşun inşaallah :white_heart:

2 Beğeni

İnşallah tez vakitte kavuşursunuz sağlıklı olunda gerisi hallolur Allah’ın izniyle :rose: ayrı kalmak zor çor tabi ama iyi olması içinde sabretmek gerek :palms_up_together:t2:

2 Beğeni

Gözün aydııınnn :tada::tada: sağlıcakla mutlulukla büyüt yavrunu :heart: hiicc merak etme annesi sen o minik adam bi an önce iyi olup gelecek senin yanına dualarımız seninle :revolving_hearts::revolving_hearts:

2 Beğeni

Gözün aydın canım Allah anali babalı büyütsün inşallah Rabbim olmayanlarinda kucağını boş bırakmasın darisi doğumunu bekleyen tüm annelerin başına

2 Beğeni

Hayırlı evlat olsun Allah şifa versin :palms_up_together:

2 Beğeni

Çabucak sağlıklı bir şekilde kavuşun inşaallah oglusunuza​:smiling_face::pray:

2 Beğeni

Gözün aydın :heart_eyes: lohusalığın da hayırlı olsun :smiling_face: Rabbim şifa versin inşallah tez zamanda çıkarsınız hastaneden

2 Beğeni

Lohusalığın hayırlı olsun :ribbon:

Bebişine bir an önce kavuşursun inşallah :pray:

Dualarım seninle kuzum :heart:

2 Beğeni

Tebrik ederim canım :partying_face: Allah analı babalı bütümeyi nasip etsin​:ribbon:

1 Beğeni

Teyjeleeerrrr benim oğluşum iki gün ömce hastaneden çıktı artık evimizde çok şükür. Onu öpüp koklamakta buraya hiç girmeye vaktim olmadı. Hepinize dualarınız için teşekkür ederim :hugs::hugs::hugs::hugs:

9 Beğeni

Çok geçmiş olsun :expressionless:Aynı zamanda gözünüz aydın hayırlı olsun. İnşallah bebeğiniz iyilesir en yakın zamanda kavusursunuz :palms_up_together::cherry_blossom:

1 Beğeni

Yazıyı görmemişim tekrar hayırlı olsun. Çok sevindim darısı ben ve bekleyen annelerin başına :heart::heart::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni