Oğlum kız olduuuu

12 haftalikken kız denildi. Daha sonra 15. Ve 17. Haftada erkek olduğu soylendi. Bugun detaylı ultrasonda kesin olarak kız oldu bebişim. Cok sükür bitane 10 yaşında oglum var. Rabbim kiz evladida nasip etti. Duam herkesin saglicakla evladini kucagina alması.

9 Beğeni

Umarım yine değişiklik olmaz kafanız karışmaz :face_with_peeking_eye::grinning: Sağlıcakla gelsin bebek​:partying_face::partying_face:

Amin insAllah. Banada gosterdi doktor. Bacak arasi boştu.

Benimde öyle bakalım sağlıcakla alırız kucağımıza inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

Yaaa ne guzel okurken insallah bu degisme bnde de olur dedim bana da 14 haftalikken kiz dedi 18 haftalikken erkek dendi 2 hafta sonra detayliya giricm inşallah bana da kiz der bnmde 1 oglum var umudum oldun :slight_smile:

1 Beğeni

Rabbim gönlünüze gore versin insALLAH. Bana doktorum 15. Haftaya kadar kiz ve erkek organi benzeyebilir dedi. Bazen kızların pımpışları da dolgun olabilirmis.

Bugün bunu Doktoruma sordum dedikiiiii 16. Haftada erkek bebek cinsel organı oluşumunu tamamladığı için yaşanabilir böyle şeyler dedi bugün ben yine sordum tabi hatta cinsiyet öğrenmek için başka doktora gittim de diyemedim dedim geçen haftalarda hastaydım acile gittim bebeğin cinsiyetini kıza benzettiler görebilir miyiz bugün dedim görürüz dedi o da direk kız bebeğimiz evet dedi :joy:

1 Beğeni

Amin canmmm bizimkinn bacak arasnda kordon varmis ama erkek dedi oncekinde 1500 kiz dedi bunda 1500 erkek dedi bakalm detaylida ne çıkacak

Aynen canim. Saglikli olsunlarda. Onemli olan o. Detayli da bi sorun cikarsa diye kalbim küt küt attı. Ha bu arada senin yaptigin teorilerde dahil gel kiz diyordu. Hatta sana yazmistim. Bende tutmadi diye.

1 Beğeni

Ben anlamadım şuan tuttu mu tutmadi mi :joy:

Amin insAllah

Tuttu canım. Erkek dedikleri zaman seninle yazistik. Senin teorin kız diyordu bana. Ben de bende tutmuyor demistim o zaman.

Kiz senn teori banada kiz dedi inşallah bendede tutar:)

1 Beğeni

Ahahaha süper o zaman :joy:

İnşallah :joy:

Ya ne guzel rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin rabbim

1 Beğeni

Amin hepimiz inşallah :face_holding_back_tears:

Teşekkür ederim. Hepimiz saglicakla alalim kucagimiza bebislerimizi insAllah.

Hayırlı olsun inşallah benim de diyisir iki oğlum var birde kız olsun istedim amma erkek dedi doktor sağlıklı olsunlar

1 Beğeni

Kacinci haftadasiniz