Ocean Mummy Omega 3 kullanan var mı son günlerde kullananların aşırı şikayetleri var da size bi sormak istedim
13 haftalık oldum, bugün kontrolüm vardı, doktor tavsiye etti, ilk defa yarın kullanmaya başlayacağım, ne gibi şikayetler oluyormuş?
Çevremdeki çoğu kişi kullanıyor bende kullanıyorum herhangi bir şikayet yaşamadım duymadım da ki orzax firması içeriği temiz güvenilir bir firmadır ilaç sektörü içerisindeyim, ben sürekli eczaneden temin ediyorum şikayeti olanlar internetten alıyorsa sahte ürün olabilir
Herkes aşırı kötü koktuğundan bahsetmiş bazıları ambalajı açık çıkmış kapsüller patlamış olarak aşırı bi balık kokusu var bende kullanıyorum ama hiç öyle bişey yaşamadım
@zsnblk Orzax markasının içeriği çok temiz olduğunu söylüyorlar.Ben Ömere microfer kullandım (demir takviyesi) D3 vit bitince Orzaxdan alıcam D3 de.
Sanırım onlar normal balık yağı kapsülü içmemişler hiç normal balık yağı kapsülünü içtiğinde nefesin bile balık kokuyo ocean mummy de hiç koku yok de gayet memnunum ben bundan önce elenetal ve decavitte kullandım bunun kadar memnun kalmadım hiçbirinden, dediğim gibi internetten alınmaz vitamin resmi satıcılardan alınması gerek sağlık bu ucuz olsun diye internete yöneliyolar sonra yok patlak geldi yok kokuyo merdiven altı üretim çok fazla dikkat etmek gerek 2 canlıyız
Sanırım evet balık yağı içmedikleri için bilmiyorlar dediğin gibi merdiven altı ürünler çok fazla piyasa da tamam gıda takviyesi ilaç değil ama sonuçta sağlık bu internetten alınmaz yani
İnternetten alınan takviye gıdalarda öyle sorunlar görülebiliyor canım. Eczaneden alınması daha güvenli
Evet bende Ocean’ın D vitaminini kullanıyorum çok iyi devletin verdiği 3 damla oluyor sağlık ocaklarının verdiği ocean D vitamini bir damla yetiyor öyle söyledi doktor
@zsnblk Rica etsem fotosunu ata bilirmisiniz? Bazı arkadaşlar magnezyumlu olanından al söylüyorda
Yani biz doktor tavsiyesi ile aldık magnezyumlu olanı bi doktorunuza danışıp öyle alın bence bizim ki sadece D vitaminini kutusunu atmışım şişesi var elimde
Bizimki de bundan. Bu bitince PRD 600 e geçeceğiz. Aldım onu da. Ocean da dibinde kaldı, bitsin de ona başlayacağım
Doktor mu tavsiye etti prd 600 ü
Evet kuzum. Multivitamin dedi
Anladım canım benim
Bu markanın d3+omega3lüsü çıkmış ben de eczanede arıyorum (bebek için)
Kontrole gittiğimde bende bi sorim doktora kullanabilir miyiz diye