Merhaba, ben hamile oldugumu ogrendigimden beri folik asit olarak ocean mummy kullaniyorum doktor vermisti, simdi ilk 3 ayi gectik doktorum ayni ilaca devam et dedi bir de kan ilaci ve d vitamini verdi. Sizler hangi ilaclari kullandınız ve kullanmaya devam ediyorsunuz cevaplarsaniz seviniri.
Folik asit 3 aya kadar kullandım d vıtamını ve kan ilacı kullanmısyım
Ocean mummy kutusuna baktım şimdi ayni zamanda multivitamin olduğu için kullanmaya devam ediyorsunuz
Ocean mummy dense dekavit daha iyi diye biliyorum ilk bende aldım doktor arkadaşım dekavit daha iyi dedi sonra onu bıraktım dekavite devam ettim
Ocean mummy bende kullanıyorum doğumdan sonra da kullanmaya devam et dedi doktorum multivitamin, ilk üç aydan sonra bebekte zeka gelişimi içim omega gerekli o yüzden tabiki devam edin onun yanında haftada 1 d vitamini, günde 1 demir takviyesi ve günde 2 magnezyum takviyesi kullanıyorum ben doktor tavsiyesi ile
Decavit devlet tarafından karşılanan bir multivitamin içerisinde omega yok malesef ama diğer içerikleri ortalama olarak aynı diğer ücretli olan multivitaminlerle ilk 3 ay kullanımı çok önerilmiyor içerisinde çok fazla a vitamini ve folik asit olduğu için bebekte toksit etki yapmaması amacıyla, bende bi ara kullanmıştım mideyede dokunmuyor hatta eşim spora gidiyor spor hocası tavsiye etmiş ben kendime yazdırıyorum o kullanıyo
Bu süreçten sonra magnezyum ve demir kullanımı sizin için tabi ek olarak da bebek için çok önemli. Oluşabilecek kas ağrılarını ve krampları önlüyor. Doktorunuz ne derse kullanın. Yani 3 aydan sonra folik asit kullanmaya gerek duymuyor benim doktorum ama artık yeni içerikli ilaçlar birçok vitamin açısından zengin. daha güzel oldu. Vücut kullandığı için fazlalığı olmaz devam edip gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
Re genesis kullanıyorum memnunum çok iyi sürekli kullanacaksın dedi doktorum