Ocak ayı doktor kontrolleri 🧑🏻‍⚕️

Merhaba hanımlar randevunuz ne zaman hadi birlikte bekleyelim :two_hearts: Benim 4 Ocak perşembe günü saat 14.00 da :smiling_face_with_three_hearts::baby:t2::star_struck:

13 Beğeni

3 ocak çarşamba

5 Beğeni

Benimkide 3 ocak 15.15 :heart_eyes:

3 Beğeni

@Serapanne @SEB ikiniz benden öncesiniz çok güzel geçer inşallah sabırsızlıkla bekliyorum

1 Beğeni

Hepimizin çok güzel geçsin inşallah ay çok aminn ya​:heart_eyes:

3 Beğeni

Inşallahhhh leyla ama biz daha keseyi görmeye çalişiyoruz umarim görünür

1 Beğeni

Ayyyyyyy dur heyecan yaptimmmm 5 ocak oglen 1.30 da randevu var ve bebek belirmis mi ona bakilacak bir de kalp atisi var mi bakilacak dua edin kizlar ilk muayene de kese gorunmustu sadece :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

2 Beğeni

Kaç haftalık oldu 7-8 hafta görünür ve kalp atışını duyabilirsin inşallah canım

Mjnik atışları duyacaksın ay ben bile heyecanlandim :tada:

1 Beğeni

5 bitti 6 dan gün alicak inşallah inşallah aminnn

2 Beğeni

Bende 26 ocak detaylı ultrasona gireceğim inşallah hepimizin güzel geçer güzel anneler

4 Beğeni

Daha küçükmüş görülür inşallah

Amin canım inşallah :two_hearts::star_struck:

Ben 2 buçuk sene önce boş gebelik geçirdiğim için 10 haftalik olana kadar korku saricak beni sanirim emin olmadan hep soru işareti olucak

1 Beğeni

Ben 3 Ocak Sezaryan Olucam Allahin İzni ile hepinizden dua bekliyorum kizlar İnşallah Sağlıkli Şekilde hepimiz kucagimiza aliriz

10 Beğeni

Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim

3 Beğeni

17 ocak daha coook var :joy:

1 Beğeni

Tesekur ederim canim Benim Amin sizlerle bahem insallah

Evet umarim gozukur korkuyorum bos cikar vs diye :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears: Rabbim hic birimizin kucagini bos birakmasin yavrularimiza kavustursun :face_holding_back_tears::palms_up_together:t2: aminnn

4 Beğeni

Kolaylıkla sağlıcakla olsun her şey inşallah :hibiscus: Nasıl hissediyorsunuz? :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face: