Amin inşallah
Aynen ya 2024 lumu 2025limi olacaklar
36+5 olduk
Benim de 17 Ocak görünüyor kızım gelecek sağlıkla gelsinler
Amin inşallah .siizinde bugünlerde ağrınız var mı alt karninizda benim bu aralar çoğaldı doktora gidecem çatı muayenesi için bakalım ne diyecek
Ayrıntılı ultrasonda doktor 2 şubat demişti ama uygulamaya göre 7 şubat daha erken de olabilir mi erkek olacak Şuan 31+5 im
Ağrım sızım yok şükür arada karnım sertleşiyor ne kadar normal bilmiyorum bir de malum bel ağrıları uyutmuyor geceleri…kaç kg bebişimiz ultrasona girdiniz mi son günlerde yurtdışında olduğum için ultrasona ve doktora istediğim zaman ulaşamıyorum…
En son 31 haftalıktım girdiğimde iki kilo demişti doktor hatta bir hafta ilerde demişti daha gitmedim gidersem çatı muayenesi yapacak bana
Bel ağrısı zaten hiç yakamı bırakmadı ama bir kaç gündür arttı bide karnım sertleşiyor bide baya ağrıyor artık ama geçiyor sonra yine ağrı oluyor
Bana burada geçen hafta eliyle muayene yaptı alttan ama bi kaç saniye sürdü… çatı muayenesi mi anlamadım … Portekizce konuşuyor doktor ama hersey normal dedi… çatı muayenesi nasıl oluyor
İşte alttan yapılıyorsa çatı muayenesi oluyor galiba. Bende tam bilmiyorum ki ilk gebelik olunca
Çatı muayenesi yapmış açılma var mi yok mu diye ama cati muaynesi icin erken gibi geldi genelde 37-39 arasi yapiliyor sanci vs var ise acilmaya bakiyorlar
Bir ocak annesi olarak bende burdayımdoğumumuz 20 ocak görünüyor bakalım
33 haftayım her doktor kontrolüne gidince çatı muaynesi yapıyor sonra karnımdan bebege detaylı bakıyor
Çatı muayenesi bir kaç dakika sürüyor demişlerdi önemsemedim o yüzden… her ülkenin sağlık sistemi farklı, ben de anlamıyorum bakalım sağlıkla alalım kucağımıza tek istediğim bu
Amin inşallah benimde tek istediğim o
8 ocak olarak görünüyo bakalim hayirlisi