Kaç haftalıksınız
Ben varım ocak anası 23 ocak dendi bakalım nezamana denk gelir 34 haftalığım normal güzel bi doğum olur inşallah
36+1 bugün
20 ocak bakalım rabbim saglikla gelmeyi nasip etsinn
Sen bol bol dinlenmene bak bende haftada 2 gidiyorum bana da gelişim geriliği var kontrol altinda olman lazim diyorlar ama icim ferah kafama takmamaya calisiyorum sunuda unutmamak lazim ki bebek gec döllenmiş de olabilir ondan dolayi da geriden geliyir olabilir benim bebegim gec dollendi onun farkinda oldugum icin de icim rahat diyebilirim
23 Ocak ama bizimki şimdiden kandırmaya başladı inşallah bekler 34+1
33+3 olduk çok şükür, 26 ocak da da gelecek nasipse
Son zamanlar Allah kucağımıza almayı nasip etsin inş
Omega gıbı bir takviye kullanıyor musunuz
Benimde 25-30 ocak arası gibi
Yok hayir sadece kan ilaci ve magnezyum kullanıyorum canım
Benimki de öyle şu an
Benimki de 2 ocak normal doğum mu olacak sizinki qcaba
12 Ocak benimde . Sağlıkla gelsin miniğimizzzz
İlk oğlum da normal olmustu buda doğum pozisyonunu almis bas aşağı suanlik normal gözüküyor herhangi bir sıkıntı çıkmaz ise normal olur diye düşünüyorum
Bana da doktor 3.aydan sonra omega verdi içinde d vit falan hersey olan onu mutlaka kullan dedı hiç aksatmıyorum oyle bişi de kullanabilirsiniz
Amin inşallah, hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza. Bizde heyecanlı bekleyişler ve tetikte kalmalar başladı artık
Doktora kontrole gittigimde sorabilirim canim
Çıkmaz inşallah hayırlısıyla benim ilk bebeğim 2 hafta önden gidiyor normal olur mu diye bekliyprum
Benim ilk gebeligimde de gelisimi önden gidiyordu cok şükür normal oldu buda umarim normal olur rabbim bir avazda kurtarsin hepimizi insaAllah