Ocak anneleri

Kaç haftalıksınız

Ben varım ocak anası:smile: 23 ocak dendi bakalım nezamana denk gelir 34 haftalığım normal güzel bi doğum olur inşallah :smiling_face_with_three_hearts::innocent:

36+1 bugün :blush:

1 Beğeni

20 ocak bakalım rabbim saglikla gelmeyi nasip etsinn​:face_with_hand_over_mouth:

Sen bol bol dinlenmene bak bende haftada 2 gidiyorum bana da gelişim geriliği var kontrol altinda olman lazim diyorlar ama icim ferah kafama takmamaya calisiyorum sunuda unutmamak lazim ki bebek gec döllenmiş de olabilir ondan dolayi da geriden geliyir olabilir benim bebegim gec dollendi onun farkinda oldugum icin de icim rahat diyebilirim

23 Ocak ama bizimki şimdiden kandırmaya başladı inşallah bekler​:sweat_smile: 34+1

1 Beğeni

33+3 olduk çok şükür, 26 ocak da da gelecek nasipse :cherry_blossom::revolving_hearts:

Son zamanlar Allah kucağımıza almayı nasip etsin inş :smiling_face_with_three_hearts::pray:

4 Beğeni

Omega gıbı bir takviye kullanıyor musunuz

Benimde 25-30 ocak arası gibi

Yok hayir sadece kan ilaci ve magnezyum kullanıyorum canım

Benimki de öyle şu an

Benimki de 2 ocak normal doğum mu olacak sizinki qcaba

12 Ocak benimde . Sağlıkla gelsin miniğimizzzz :smiling_face:

İlk oğlum da normal olmustu buda doğum pozisyonunu almis bas aşağı suanlik normal gözüküyor herhangi bir sıkıntı çıkmaz ise normal olur diye düşünüyorum

Bana da doktor 3.aydan sonra omega verdi içinde d vit falan hersey olan onu mutlaka kullan dedı hiç aksatmıyorum oyle bişi de kullanabilirsiniz

Amin inşallah, hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza. Bizde heyecanlı bekleyişler ve tetikte kalmalar başladı artık :joy::blush:

Doktora kontrole gittigimde sorabilirim canim

Çıkmaz inşallah hayırlısıyla benim ilk bebeğim 2 hafta önden gidiyor normal olur mu diye bekliyprum

Benim ilk gebeligimde de gelisimi önden gidiyordu cok şükür normal oldu buda umarim normal olur rabbim bir avazda kurtarsin hepimizi insaAllah :pray:

2 Beğeni