Ocak anneleri burda mı

33+4 haftalığız ve aşırı mide yanması yaşıyorum bunun için önerbileceginiz tavsiyeler var mıdır?

5 Beğeni

Yoğurt süt badem muz gibi yiyecekler midenize iyi gelebilir salça yağ ve baharatlı şeyleri azaltın ben bu şekil beslenince daha iyi oldum

2 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @Cerenyesildag

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

Bana soğuk salatalık ve soğuk süt iyi geliyordu

2 Beğeni

Merhaba @Cerenyesildag hoşgeldiniz :bouquet: @ocak-anneleri sizin de bulantılar başladı mı?

5 Beğeni

Hoş geldiniz :rose:

2 Beğeni

Ben de ara ara oluyor ama çok şiddetli değil çok şükür

2 Beğeni

Bulantı yok bende ama mide yanması yediğim şeylere bağlı olarak oluşabiliyor.

@Cerenyesildag akşam en geç 8de yemeye çalışın, daha geç saatlerde yenilince ekşime çok fazla oluyor, bir de gün içinde yediklerinizi analiz edin, mesela farklı ne yediğinizde mide yanmanız artıyor bunu fark ederseniz süreci yönetmek daha kolay oluyor :cherry_blossom:

4 Beğeni

Ben de başladı bazen uyuyamıyorum ya da yarı oturur pozisyonda uyumaya çalışıyorum ekstra mide yanmalarım da var :unamused: 35+5

2 Beğeni

Benim çok fazla yanmam var eğer rennie kullanmazsam bulantiya dönüşüyor geceleri yüksek yastıkta uyuyorum sürekli onun dışında ne yesem bastirmiyor beni malesef

1 Beğeni

@Cerenyesildag hoşgeldiniz​:cherry_blossom: bende de mide yanması var ve mide ekşimesi ekşi su bazen ağzıma kadar geliyor kusma hissi oluşuyor. 34+4 benimde haftam

1 Beğeni

Benimde bulantım cok oluyor

Benim sabahları oluyor kusuyorum

Evet benim hem Miyde Yanmam həmde bulantim oluyor Geceler daha Çok oluyor uyuya Bilmiyorum sabahlar bazen afedersiniz Kusuyorum Miydem bos halde olsa bile artık Dayanamiyorum :sob::sob::sob:

1 Beğeni

Hayır canım şuan mide bulantısı gibi sorunum yok