32 haftadadayim aylık kontrole gittim rahim ağzı uzunluğu kontrolü yapıldı ve nts çekildi hiç ağrım olmamasına rağmen ağrı çıktı serum verdiler ikinci nts de normale dönmüş dediler rahim ağzı açıklığı var dediler ağrın vs en ufak şikayette gel dediler çok korktum erken doğum mu olur ki kendimi çok iyi hissediyorum oysaki bebek daha 1.5 kilo ne yapmalıyim siz de de böyle yaşayan oldu mu korkmalı miyim?
Evet canım bende 32 de gittim daha 32+4 üm hiçbirşeyim olmamasına rağmen açıklık kanama falan ağrı yok ama Nst de kasılma çıktı bebekte serum verdiler 4 gün hastanede yattım şimdi hap ile tedavi görüyorum doktor alttan muayene ettiğinde aşağıda dedi erken doğum riski verdi sürekli yatıyorum bizim bebekler sabırsız demekki ama çok erken 1 buçuk ay var doğuma ama doktor 1 ay dayandırmamız lazım dedi kontrole gideceğim tekrar olabilir yani böyle şeyler sağlıkla gelsinler yeter
Acaba cihazda mi anirmallik var acaba dedim .daha minicik olması beni çok korkuttu .bazen hiç bişey olmasa sıkıntı sitresden doguracagiz zaten. Gelişmelerinz den haberdaer eder senjz sevirim
- haftamda benzer şeyi yaşadım, hatta 2 cm açılmam olmuştu. 38. haftada doğurdum
Umarım benimde bekler ,Açılmayı siz hissetiniz mi ve ağrı varmiydi .açılmayı dr nasıl anladı onuda anlamdim ultraonda alttann cihazla baktı dedim bu çatı muayenesi mi yok rahim uzunluguna bakiyirum dedi.nts çekilince başka bir gorevli rahim acikligi var dedi nasıl anladı buna da saskimim